Logroño - Barça: De triomf en triomf (30-35)

Els de Carlos Ortega tornen a guanyar a l’Asobal i ja sumen 11 victòries en 11 jornades

No tenen aturador. El Barça d’handbol torna a sumar els dos punts en un partit de Lliga Asobal i continua invicte, aquest cop després de derrotar el Logroño al Palacio de los Deportes de la Rioja. Un enfrontament important, que ha acabat amb Ludovic Fàbregas com a màxim golejador (8) i que fa que l’equip blaugrana comenci amb bon peu una setmana amb doble partit de lliga. Perquè aquest divendres, sense temps per al descans, serà el torn de rebre al Palau a l’Anaitasuna.

Un duel que s’afrontarà després d’una nova victòria, que aquest dimarts s’ha fonamentat en un segon temps en què el Barça ha aprofitat el desgast físic del rival. I és que, en la primera part, la igualtat ha estat elevada (20-21 al descans), però l’esforç del Logroño ha pesat massa.

Els locals, amb un endollat Mamadou Diocou (cedit pel Barça, ha fet 5 gols al descans i 9 al final del duel), han començat molt bé el partit, amb alta efectivitat, i han provocat que els blaugrana només hagin pogut aconseguir una màxima de +3 després d’un gol de Ludovic Fàbregas (15-18, min 22). Malgrat l’equilibri en l’electrònic, però, les sensacions al descans (20-21, min 30) ja començaven a ser favorables a un conjunt visitant que, a poc a poc, ha anat guanyant marge.

Un parcial de 1-8 en els primers 11 minuts del segon període (21-29, min 41), amb una alta efectivitat, la gran millora defensiva i les aturades de Gonzalo Pérez de Vargas, ha deixat pràcticament el duel vist per sentència. I és que, a partir d’aquí, el Barça ha jugat còmode i ha pogut contemporitzar el joc per endur-se el triomf final (30-35).

Dos punts més que permeten als culers seguir comptant totes les seves jornades per victòries. Ara, el proper pas serà guanyar aquest divendres a l’Anaitasuna.

LA FITXA

Logroño, 30

Barça, 35

Logroño: Jorge Pérez, Álex Rubiño, Antonio Serradilla (5), Álvaro Preciado (2), David Cadarso (1), Javier Rodríguez (7), Mamadou Diocou (9) -set inicial- Aliaksandr Markelau (1, ps), Javier Romeo (ps), Dutra Ferreira (3), Mahamadou Keita (1), Rivero, Ismael El Korchi, Eduardo Ortiz (1), Oleg Kisselev, Juan Palomino.

Barça: Nielsen, Aleix Gómez (4), Dika Mem (5), Carlsbogard (1), N’Guessan (3), Hampus Wanne (3), Ludovic Fàbregas (8) -set inicial- Pérez de Vargas (ps), Blaz Janc (4), Cindric (2), Langaro (2), Richardson (2), Frade (1), Domen Makuc, Martí Soler.

Parcials: 4-3, 7-7, 12-11, 15-15, 17-19, 20-21 (descans), 20-24, 21-27, 24-30, 26-32, 27-33, 30-35 (final).

Àrbitres: José Manuel Iniesta Castillo, Alberto García Rodríguez.