Barça - Fenerbahce Beko: Triomf patit fins al darrer sospir (81-80)
Ofert per

Els culers guanyen per la mínima al líder de l'Eurolliga en un partit trepidant de principi a fi al Palau Blaugrana

Victòria molt patida del Barça al Palau Blaugrana. Els culers han superat per la mínima al Fenerbahce Beko (81-80) en un partit trepidant fins al darrer sospir, on els culers han pogut acabar mantenint el bon avantatge aconseguit al tercer quart. Amb aquest triomf, els culers ja sumen 4 a l'Eurolliga i se situen a només una victòria del líder, que és precisament el conjunt turc.

Igualtat inicial

El primer quart ha estat un constant estira-i-arronsa entre tots dos conjunts, i tot i el bon inici visitant amb un parcial de 0-6, el Barça ha reaccionat i s'ha situat per davant per primera vegada als sis minuts de partit (11-10). De nou els turcs agafaven avantatge, però dos triples de Laprovittola han donat ales al Barça, per acabar tancant el primer temps lleugerament per davant (21-19).

El partit ha seguit amb la mateixa dinàmica al segon quart, amb igualtat màxima i amb defenses molt dures, carregant-se ràpidament de faltes. Els triples de Laprovittola han continuat caient i permetent al Barça marxar al descans de nou per davant (39-36).

El Barça posa la directa...

El show de l'argentí ha continuat a la segona meitat, acompanyat d'un gran Tobey, han catapultat al Barça que ha arribat a guanyar de 16 punts (60-44). Però els visitants, al ritme de Motley, no ha abaixat els braços i ha intentat retallar distàncies, però tancant el tercer quart amb un 62-49 molt favorable als de Saras.

...però acaba patint

Tot i el gran avantatge culer, els turcs han reaccionat al darrer quart amb un parcial de 5-12 per situar-se a només set punts (67-60). El Barça tornava a agafar aire però de nou el Fenerbahce, a base de triples, ha retallat per escurçar al màxim el marcador (78-76). Un gran triple de Kalinic a falta de 36 segons situava el 81-76 i semblava sentenciar el partit, però els turcs, amb un parcial de 0-4, han estat a punt d'aconseguir la remuntada.

Finalment, victòria molt sofrida dels culers (81-80) que sumen la quarta a l'Eurolliga i continuen amb la gran ratxa de resultats.