Barça-Nantes: Triomf treballat per mantenir el liderat (34-29)

Els blaugrana es mostren més encertats en el tram final i s'enduen una nova victòria europea

Nova victòria del Barça a la EHF Champions League. Els blaugrana s’han imposat a un combatiu Nantes (34-29) en un duel igualat i decidit en els darrers minuts, en què les aturades de Nielsen han resultat decisives. El de Carlos Ortega es mantenen líders en solitari amb ple de victòries.

Igualtat inicial

El matx ha començat amb el Nantes dominant en el marcador amb un efectiu Valero Rivera. El Barça no s'ha situat per davant en el marcador fins als 12 minuts de joc (6-5). Però els blaugrana no trobaven la seva fluïdesa habitual en atac i el conjunt visitant ho aprofitaria per seguir igualant el matx.

Prova d'això era el 16-17 que es mostrava al descans i favorable al Nantes. El porter visitant Viktor Hallgrimsson també evitava diverses de les ocasions culers per marcar.

Reacció blaugrana

A la represa s'ha mantingut la igualtat en el resultat si bé el Nantes se situava novament per davant, fins al minut 41 en què els barcelonistes empatarien el matx. Un punt d'inflexió ja que el Barça milloraria en defensa i progressivament el resultat s'aniria situant a favor dels de Carlos Ortega.

Uns darrers minuts d'inspiració blaugrana, amb l'efectivitat de Fabregas (autor de 6 gols) i de Nielsen sota pals, han servit per sumar un nou triomf europeu per 34-29.

Fitxa del partit

Barça, 34
Nantes, 29

Barça: Nielsen (-), Janc (5), Mem (3), Fábregas (6), Thiagus Petrus (-), N' Guessan (5), Wanne (3), -set inicial- Pérez de Vargas, Cindric (3), Aleix Gómez (3), Carlsbogard (1), Melvyn Richardson (3), Aitor Ariño (1), Lángaro (-) i Frade (1).

Nantes: Hallgrimsson (-), Odriozola (2), Maqueda (1), Toto (1) De la Breteche (2), Cavalcanti (1), Valero Rivera (5), -set inicial-, Briet (8), Marchán (-), Persson (5), Shkurinski (2), Damatrin (1), Portela (-) i Monar (1).

Parcials: 2-3, 4-5, 8-6, 11-9, 12-13, 16-17 (descans), 20-20, 21-23, 26-25, 29-27, 31-28 i 34-29 (final).

Àrbitres: Duarte Santos i Ricardo Fonseca.