Dobovec - Barça: Amb pas ferm cap a l'Elite Round (0-8)

Els culers golegen al conjunt eslovè i certifiquen l'accés a la següent ronda, a falta de confirmar si com a primers o com a segons

Gran victòria blaugrana en la segona jornada de la Main Round de la Champions. Els culers han superat amb autoritat al Dobovec (0-8) i asseguren matemàticament l'accés a l'Elite Round. Ara, faltarà confirmar si com a primers o com a segons de grup, i els culers s'ho disputaran dissabte contra el Luxol St. Andrews, on als de Velasco els hi serveix l'empat.  Cal recordar que l'Elite Round es disputarà del 21 al 27 de novembre, i el sorteig previ tindrà lloc el proper 3 de novembre.

Sense pietat

Els culers han sortit a per totes des de l'inici, amb la intenció d'assolir la classificació per a l'Elite Round l'abans possible... i així ha estat. Als tres minuts de joc, Ferrao, després d'una falta botada per Sergio Lozano, obria la llauna per encarrilar el matx (0-1, min. 3). Només tres minuts després, Sergio González, amb una bona passada de Marcenio, duplicava l'avantatge (0-2, min. 6).

Les ocasions barcelonistes continuaven arribant, amb diverses ocasions per fer el tercer, però Pecek ha salvat diverses vegades sota pals. Tot i així, la insistència ha acabat obtenint el premi, i el tercer ha caigut just abans del descans, mitjançant de nou Sergio González (0-3, min. 20), deixant el partit molt encarat per a la segona meitat.

No donen opció

Ja a la segona part, els barcelonistes no han afluixat i els gols han continuat caient per acabar de sentenciar definitivament el partit. Mostrant una superioritat absoluta, els blaugrana han liquidat el matx als cinc minuts de la segona part, amb dos gols seguits d'Adolfo (0-4, min. 23) i Sergio Lozano (0-5, min. 25).

Amb el duel decidit, els de Velasco han seguit dominant fins acabar culminant la golejada amb tres gols més a les acaballes del matx: Sergio Lozano, amb un golàs de vaselina, feia el sisè (0-6, min. 36), i Sergio González culminava el seu pòquer de gols primer amb un gol de taló (0-7, min. 37) i finalment el vuitè amb una bona assistència de Ferrao (0-8, min. 39).

Així doncs, golejada d'un Barça molt superior per classificar-se per a l'Elite Round, i que podria certificar aquest mateix dijous la primera plaça del grup, dependent el què passi al Luxol St. Andrews - Hovocubo.

Dobovec, 0
Barça, 8

Dobovec:Pecek, Mordej, Cujec, Turk, Duscak -cinc inicial-, Debeljak, Patrik Pasaricek, Matosevic, Cesarec, Ceh.
Barça: Dídac, Antonio Pérez, Adolfo, Sergio Lozano, Ferrao -cinc inicial-, Miquel Feixas, André Coelho, Marcenio, Pito, Sergio González, Carlos Ortiz, Catela.
Gols: 0-1, Ferrao (min. 3); 0-2, Sergio González (min. 6); 0-3, Sergio González (min. 20); 0-4, Adolfo (min. 23); 0-5, Sergio Lozano (min. 25); 0-6, Sergio Lozano (min. 36); 0-7, Sergio González (min. 37); 0-8, Sergio González (min. 39).
Àrbitres: Done Ristovski i Stefan Vrijens