Juvenil A - Bayern: Primers i directes cap a vuitens! (3-2)

Juvenil A - Bayern: Primers i directes cap a vuitens! (3-2)

Els d'Òscar López rubriquen la primera posició del grup i, amb aquesta victòria a l'Estadi Johan Cruyff, eviten els setzens de final de la competició

Classificats i primers. I, per tant, directes cap a vuitens. El Juvenil A del FC Barcelona ja tenia assegurada, com a mínim, la següent ronda de la UEFA Youth League, però amb el triomf aquest dimecres contra el Bayern de Munic a l'Estadi Johan Cruyff (3-2) ha assegurat la primera plaça del grup. Un premi que permet a l'equip d'Òscar López saltar-se els setzens de final i disputar directament els vuitens de la màxima competició europea. Una victòria important, que ha arribat després de capgirar un gol inicial visitant, però en què el doblet d'Ángel Alarcón i la diana d'Aleix Garrido han estat determinants.  

 

Alarcón capgira el marcador

Tot i que les primeres ocasions han estat blaugrana, el primer gol del migdia ha estat per al Bayern quan una pilota a l'espai ha estat caçada per Lucas Copado, que ha pogut inaugurar el marcador (0-1, min 10). Un gol matiner, però, que ha acabat d'activar completament l'equip blaugrana, a la recerca de la remuntada.

I ho ha aconseguit gràcies a l'instint d'Ángel Alarcón, que ha fet dos gols abans del descans per posar els culers per davant. El primer, després d'una centrada de Juanda des de l'esquerra i una rematada de primeres (1-1, min 16). El segon, en una jugada assajada de córner i una rematada des del segon pal per capgirar el marcador (2-1, min 39). 

mini_MGA_2274

A la represa, el Bayern ha intentat reduir diferències (ha enviat la pilota al pal al minut 77), però el Barça ha continuat gaudint de més ocasions. Finalment, la balança ha acabat caient del cantó blaugrana novament, quan Aleix Garrido ha aprofitat un refús del porter per sentenciar la victòria i la primera plaça (3-1, min 87). Perquè, tot i que Ibrahimovic ha reduït les diferències (3-2, min 95), els tres punts no s'han escapat del Johan Cruyff. 

LA FITXA

Juvenil A, 3

Bayern de Munic, 2

Barça: Astralaga, Héctor Fort, Cantero (Almeida, min 91), Martin, Gerard González (Joan Anaya, min 84), Biel Vicens, Dani Rodríguez, Aleix Garrido, Ángel Alarcón (Marc Guiu, min 68), Unai (Caravaca, min 68), Juanda (Derek Cuevas, min 68). 

Bayern: Ballis, Brückner (Perez Vinlöf, min 68), Janitzek, Buchmann, Herold, Pavlovic (Klanac, min 84), Ibrahimovic, Zvonarek (Aseko Nkili, min 68), Wanner, Ranos (Scholze, min 46), Copado. 

Gols: 0-1, Copado (min 10). 1-1, Ángel Alarcón (min 16). 2-1, Ángel Alarcón (min 39). 3-1, Aleix Garrigo (min 87). 3-2, Ibrahimovic (min 95). 

Àrbitre: Gergo Bogár. Groga a Dani Rodríguez, a Derek i a Héctor Fort, del Barça, i a Herold, a Wanner i a Buchmann, del Bayern.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut