El Barça d’hoquei patins entrega la Supercopa al Museu

El Barça d’hoquei patins entrega la Supercopa al Museu

El primer títol del curs i el 131è de la secció ja llueix a les vitrines barcelonistes

El trofeu de la Supercopa 2022 ja es troba a la seva destinació final: el Museu del FC Barcelona. Després d’haver-se aconseguit a Olot en l’inici del curs, el directiu Xavier Barbany, el coordinador esportiu Gaby Cairo, l’entrenador Edu Castro i el capità Sergi Panadero han portat el 131è guardó de la història de la secció a les vitrines barcelonistes.

“Estem molt contents de dur aquest trofeu al Museu”, ha afirmat Castro, tot recordant que l’equip “estava molt conscienciat per començar amb molt bon peu i vam fer dos partits molt complerts contra el Noia (6-3) i el Reus (4-0)”. “Això ens va donar empenta per començar la Lliga amb el nivell que estem demostrant”. El capità Panadero, que no va poder aixecar el trofeu per una lesió durant la final, ha manifestat que “estic molt content i orgullós de portar la Supercopa al Museu”. “És l’inici d’una temporada molt il·lusionant i esperem venir més vegades”.

“La represa serà trepidant”

El jugadors que no disputaran el Mundial, junt amb els joves del Barça Atlètic, han iniciat aquest dilluns una nova setmana d’entrenaments conjunts al Palau Blaugrana. “Estem entrenant molt per no perdre la forma. Desitgem que tots els companys tornin sans i estalvis i que puguem continuar amb un nivell de joc molt alt”, ha comentat Panadero. I Castro ha afegit que “estem treballant amb l’ajuda dels jugadors de la base i represa de l’OK Lliga, contra el Liceo i el Reus, serà trepidant”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut