Supercampions per dotzena vegada!

Supercampions per dotzena vegada!

La temporada 2022/23 comença amb la conquesta del 131è títol de la secció

La temporada 2022/23 ha començat amb molt bon peu. La secció d’hoquei patins ha aconseguit la Supercopa d’Espanya disputada a Olot després de superar el Noia Freixenet i, a la final, imposar-se al Reus Deportiu Virginias.

Aquest trofeu confirma les bones sensacions de l’equip d’Edu Castro durant la pretemporada i permet al Barça recuperar un títol que el curs passat va ser propietat del Deportivo Liceo.

Llastimosament, el capità blaugrana Sergi Panadero no ha pogut aixecar el títol. A la primera part, el jugador ha patit un cop en una costella en una acció amb Ferran Giménez que li ha provocat una contusió costal i ha estat traslladat a l'hospital perquè se li pugui fer un seguiment més acurat. Tanmateix aquest títol té un significat especial per a l'osonenc, que es converteix en el jugador d’hoquei amb més Supercopes. El 9 barcelonista hi ha estat en totes. En total, ja suma 62 títols al seu palmarès.

Precisament, el trofeu aixecat és el 131è títol en els 78 anys d’història de la secció. I el triomf d’aquest dissabte contra el Reus ha suposat també la tercera Supercopa per a Edu Castro i el 17è títol dels 25 possibles de l’etapa d’Edu Castro com a primer entrenador blaugrana. El tècnic de L’Hospitalet va inaugurar el seu particular palmarès amb la Supercopa del 2017 a Sant Hipòlit de Voltregà i ara iguala els 17 títols de Quim Paüls com a entrenador. Només superen aquestes xifres Carlos Figueroa (31) i Josep Lorente (36).

Per sota de Sergi Panadero, els altres jugadors amb més Supercopes són Sergi Fernández (8), Matias Pascual (6), Pau Bargalló i Ignacio Alabart (3), João Rodrigues, Helder Nunes i Sergi Llorca (2).

Aquest també és el primer títol amb l’escut del Barça dels nouvinguts Carles i Marc Grau. Ambdós revaliden així el títol de la temporada passada amb el Liceo. L'equip tindrà ara dos dies de descans i després prepararà el debut a l'OK Lliga, que serà el dissabte 10 de setembre (21.15 hores, Esport3) a la pista del Finques Prats Lleida.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut