Dembélé, l'home assistència

Dembélé, l'home assistència

El francès va aconseguir un hat-trick d'assistències davant l'Athletic Club i ja és el màxim assistent de la competició

Exhibició absoluta d'Ousmane Dembélé davant l'Athletic Club. L'extrem francès va participar en els quatre gols de la golejada davant els bascos, marcant un gol i repartint tres assistències.

11 participacions de gol

Un hat-trick d'assistències que fa que el francès sumi ja set passades de gol aquesta temporada i, sumat als quatre gols anotats, són ja 11 participacions de gol en els 15 partits disputats aquest curs.

Aquestes set assistències es reparteixen en cinc a la Lliga i dues a la Champions, mentre que els gols han estat tres a la Lliga i un a la Lliga de Campions.

Màxim assistent de la Lliga

Aquestes cinc assistències a la Lliga el situen com el màxim assistent de la competició, seguit del seu company Robert Lewandowski, Rodrygo (Reial Madrid) i Mikel Merino (Reial Societat) amb quatre assistències cadascun.

Tercer màxim assistent d'Europa el 2022

Dembélé està completant un gran any en aquest 2022, i sobretot en l'apartat assistent. El francès suma un total de 18 assistències en l'any natural, repartides en 16 a la Lliga i dues a la Champions.

Aquestes 18 passades de gol el situen com el tercer màxim assistent a les principals Lligues Europees en aquest 2022, tenint en compte totes les competicions. Només el superen Kevin De Bruyne (Manchester City), amb 23 assistències, i l'exblaugrana Leo Messi (PSG), amb 20. El segueixen, empatats amb 14, l'exculer Neymar Jr (PSG), Rafael Leao (Milan), Vinicius Jr (Reial Madrid) i Mason Mount (Chelsea).

Hat-trick d'assistències

El de Dembélé és el primer hat-trick d'assistències + gol d'un jugador culer des del 2019, quan Luis Suárez ho va aconseguir el 21 de desembre contra l'Alabès. A més, és el segon cop aquesta temporada a la Lliga que un jugador dóna tres assistències de gol en un mateix partit, després de Joao Felix (Atlètic de Madrid) davant el Getafe a la primera jornada.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut