Betis – Barça: Victòria per seguir invictes (0-3)

Les culers s’emporten la victòria a la CD Luis del Sol i sumen la cinquena victòria de la temporada en el campionat

El Barça s’ha imposat davant d’un Betis sòlid en defensa en un partit dominat per les blaugranes en tot moment (0-3). Tot i la resistència del rival i la gran actuació de la portera andalusa, el Barça ha pogut aprofitar les ocasions que ha generat en atac per imposar-se en el marcador. Amb aquesta victòria l’equip blaugrana continua invicte en el campionat, sumant tots els punts possibles i amb 19 gols a favor i un en contra.

La insistència té recompensa

Les de Jonatan Giráldez han saltat a la gespa decidides a buscar el cinquè triomf lliguer de la temporada. En els primers minuts, el Barça ha deixat clar la seva intenció d'atacar la porteria andalusa. Crnogorcevic i Pina han estat les primeres a crear ocasions de perill, però la defensa del Betis les ha sufocat sense problemes. Uns instants després Rolfo ha tingut l'ocasió més clara en marcar un gol de cap que ha estat invalidat per fora de joc.

A l'equador de la primera part, el conjunt verd-i-blanc ha generat algunes ocasions de perill dins de l'àrea blaugrana. Les més clares, una centrada de Sosa després d'una falta lateral i una rematada llunyana de Babajideotes, que han estat frustrades per Gemma Font sense cap dificultat.

Tot i la solvència en defensa del Betis, el Barça ha continuat amenaçant la porteria andalusa. Fins en dues ocasions els xuts de les blaugranes s'han topat amb els pals de la porteria de Malena. No ha estat fins a les acaballes de primera meitat que Rölfo ha obert la llauna en aprofitar un xut que Marta Torrejón ha enviat al travesser en primera instància (0-1, min. 41).

Sentència i tres punts més

En la represa, el conjunt blaugrana ha sortit amb ganes de marcar el segon gol i les arribades a l’àrea andalusa han estat recurrents. Les més clares han estat dues ocasions de Lucy Bronze que la portera del Betis ha aturat amb algunes dificultats. Tot seguit, les contínues advertències del Barça s’han topat amb una gran actuació de la portera bètica que ha refusat gran part del xuts de les culers.

Després dels canvis, les blaugranes han continuat dominant el partit però sense ampliar la distància en el marcador. El lluminós s’ha quedat encallat en el 0-1 fins al minut 75 amb un gol en pròpia porteria de la defensa bètica. En un córner i després d’una rematada de Patri, la pilota ha rebotat en Babajide i ha acabat al fons de la porteria situant el 0-2. En l’acció següent, Oshoala ha perdonat el gol que sentenciava el partit després de fer un control massa llarg en un cara a cara amb la portera andalusa. Qui no ha perdonat ha estat Graham Hansen. En els darrers minuts del partit, després d’una passada llarga de Mapi des de camp blaugrana, la noruega ha realitzat un xut imparable per a Malena (0-3, min. 86).

El proper compromís de la competició estatal serà el pròxim 30 d’octubre contra el Llevant a l’Estadi Johan Cruyff (12.00h).

Betis, 0

Barça, 3

Betis:  Malena, Leles ( Pierina, min 82), Paula, Lidia, Quiles, Montilla (Núria Ligero, min 59), Ángela Sosa (María Hernández, min 55), Salazar, Babajide (Vicky, min 82), Rosa, Carmen Álvarez (Asantewaa, min 46).

Barça: Gemma Font, Paredes (Mapi, min 76), Pina (Aitana, min 65), Cronogorcevic, Marta, Patri, Bronze, Rolfö (Hansen, min 65), Geyse (Oshoala, min 73), Walsh (Engen, min 65) , Núria Rábano.

Gols: 0-1, Rolfö (min 41); 0-2, Babajide p. p. (min 76); 0-3, Graham (min 86).

Àrbitres: Beatriz Arregui Gamir, Nahia Alonso Fernández, Haizea Castresana i Núria Sanchez. Expulsió de Francis Díaz, entrenador del Betis.