Membres del senat blaugrana a la Llotja de l’Spotify Camp Nou

Membres del senat blaugrana a la Llotja de l’Spotify Camp Nou

Una iniciativa que permet als socis i sòcies de més antiguitat seguir un partit des d’aquesta zona privilegiada i viure tot el seu ambient

Quatre socis i sòcies de més antiguitat i membres del Senat del FC Barcelona, van poder gaudir de la victòria del Barça contra el Villarreal des d’una emplaçament tan privilegiat com és la Llotja Presidencial de l’Spotify Camp Nou.

Els senadors blaugrana van viure, juntament amb els seus respectius acompanyants, aquesta experiència gràcies a la Llotja Especial Senadors, una iniciativa que ofereix la possibilitat de ser convidats a la zona noble de l’Estadi en un partit del primer equip.

Gràcies a aquesta iniciativa, les germanes Isabel i Antònia, el Ramon i el Josep van poder viure les sensacions i l’ambient que es viu durant un partit de futbol a la zona de la Llotja, i van tenir l’oportunitat de saludar i fotografiar-se amb el president Joan Laporta i el directiu Josep Ignasi Macià.

Aquesta acció s’efectua paral·lelament amb la Llotja Oberta que aquesta temporada torna a funcionar tant a l’Spotify Camp Nou, com a l’estadi Johan Cruyff i al Palau Blaugrana, per aquells socis que van sol·licitar la seva participació i van sortir escollits per sorteig. En el cas dels senadors, aquests no han de fer prèviament la sol·licitud i els afortunats s’escullen entre el total de membres que formen el Senat.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut