Barça - Club Ministros: Piconadora blaugrana (50-18)

Els culers no donen opció en el primer partit de la Super Globe i golegen al conjunt mexicà

Primer partit i primera victòria a la Super Globe. Els culers han superat amb claredat el Club Ministros mexicà (50-18) i no han donat opció a la sorpresa. Així doncs, els de Carlos Ortega comencen de la millor manera l'aventura a l’Aràbia Saudita, on buscaran assolir la 6a Super Globe de la història.

No donen opció

Els culers han sentenciat el matx des de l'inici, i als 15 minuts ja guanyaven per un contundent 13-6. L'avantatge al marcador ha seguit creixent fins a arribar al descans amb un +16 (26-10), deixant el partit totalment encarrilat de cara a la segona meitat.

Pablo Urdangarin, amb vuit gols a la primera meitat (12 en total!), ha estat la clara figura dels primers 30 minuts, i juntament amb Ariño (5 gols), Richardson i Makuc (4 gols cadascun), han estat els més destacats en atac del primer temps. A més, sota pals Roberto Domènech ha debutat amb també una bona actuació.

Golejada de rècord

Ja a la segona meitat, el Barça no ha baixat el ritme i els gols han continuat caient fins a assolir el definitiu 50-18. Aquesta ha estat la màxima anotació dels culers en la història de la Super Globe, superant els 42 gols contra l'ES Tunis als quarts de final de l'edició del curs 2017/18.

A més, és la màxima anotació en un partit oficial del Barça en competició internacional, superant els 48 contra l'HC Port Burgas (Bulgària) als setzens de final de la Copa d’Europa 99/00. Els culers s'han quedat a només un gol del rècord de 51 gols contra el Fertiberia Puerto Sagunto (Jornada 21, temporada 14/15) a l'Asobal.

Així doncs, victòria plàcida al Dammam Sports Hall per començar amb bon peu. Ara, el proper compromís serà el proper dijous contra precisament l'ES Tunis a les 13.30 hores.

Barça, 50
Club Ministros, 18

Barça: Roberto Doménech (-), Thiagus Petrus (-), Carlsbogard (2), Parera (3), Richardson (6), Pablo Urdangarin (12), Ariño (5) -cinc inicial-, Makuc (9), Luís Frade (1), Dika Mem, (-) Ludovic Fàbregas (3), N'Guessan (-), Aleix Gómez (3), Langaro (1), Hampus Wanne (5).
Club Ministros: Eric Rogelio Trejo (-), Sergio Sánchez (4), Luis Ávalos (3), José Juan García (2), Arath Alejandro Hernández (-), Jesús Rivera (-), Bryan Jesús Muñoz (1) -set inicial-, Leonel Gloria (-), Bruno Machado (1), Daniel Martínez (2), Irving Mancilla (1), Noé Abraham Treviño (-), Francisco Muñiz (1), Caleb Bustos (2), Octavio Acevedo (-), Yael Felipe Urbina (1).
Parcials: 5-3 / 10-5 / 13-6 / 16-8 / 21-8 / 26-10 (descans) 31-11 / 33-11 / 38-13 / 43-15 / 45-17 / 50-18 (final)
Àrbitres: Hamidi Sid Ali i Lopez Grillo Juan