La ratxa de Ter Stegen acaba als 636 minuts

La ratxa de Ter Stegen acaba als 636 minuts

Amb el gol de Benzema al Clàssic, s’ha acabat la millor ratxa de Ter Stegen sense encaixar gol a la Lliga

Després de la derrota al Clàssic, s’han acabat els sis partits consecutius del Barça sense encaixar gol. Marc-André Ter Stegen ha deixat la seva marca d’imbatibilitat en sis partits seguits, que es tradueixen en un total de 636 minuts. Una ratxa que ha patit el seu punt i final després que Benzema aconseguís batre al porter alemany al minut 12. 

Ter Stegen no havia rebut cap gol des de la jornada 2, quan Alexander Isak, exjugador de la Reial Societat va aconseguir marcar-li. Una ratxa que ha permès al Barça mantenir la porteria a zero en lliga des del mes d’agost fins a mitjans d’octubre. Així la ratxa de Ter Stegen ha acabat als 636 minuts. 

La marca de Ter Stegen

La ratxa de Ter Stegen acabada al Bernabéu és la quarta millor marca del Club al segle XXI. Només Victor Valdés i Claudio Bravo, en dues ocasions, superen les sis jornades consecutives de l’alemany sense encaixar.

Marc-André s’ha quedat a 119 minuts del rècord històric del club, el que va aconseguir Claudio Bravo a la temporada 2015/16 amb 755 minuts sense encaixar gol. Una marca a la que Ter Stegen s’ha acostat molt.

Tot i així, el que sí que ha batut i amb diferència Ter Stegen ha estat el seu rècord personal. El que tenia amb el Barça a la temporada 2019/20 amb cinc partits seguits sense encaixar i 499 minuts. Una xifra que va superar davant el Mallorca el passat dia 1 d’octubre. 

Abans d’arribar a Barcelona, la seva millor marca era de tres partits seguits sense encaixar, cosa que va assolir amb el Borussia Mönchengladbach i que ha superat de llarg.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut