Juvenil A-Inter de Milà: Classificats per a la següent ronda (2-0)

Els blaugrana obtenen el bitllet per la propera ronda de forma matemàtica després del triomf d’aquest dimecres a l’Estadi Johan Cruyff

Més que un triomf. El Juvenil A s’ha imposat a l’Inter (2-0) en una victòria i tres punts que donen als d’Òscar López el bitllet per als setzens de final de la UEFA Youth League de forma matemàtica. Els gols de Víctor Barberà, a la primera meitat, i Unai Hernández, al tram final, han resultat decisiu.

Igualtat amb avantatge culer

El matx no podia començar millor per als interessos del Juvenil A. I és que Víctor Barberà avançaria als blaugrana amb una rematada al primer toc en aprofitar una bona assistència d’Ángel Alarcón.

L’Inter firmaria una ocasió de perill als 16 minuts, però una gran aturada d’Astralaga a un xut d’Esposito al primer pal ha evitat l’empat. El conjunt italià ha seguit buscant la porteria blaugrana, però la defensa culer i Astralaga s’han mostrat molt sòlids en tot moment. Amb l’1-0 el matx marxaria al descans

Certifiquen el resultat

A la represa el partit ha estat més frenat per les aturades per faltes dels dos conjunts. Tot i així, Víctor Barberà ha estat a punt de situar el 2-0 i firmar el seu doblet particular als 30 minuts de la represa. Finalment Unai Hernández ha situat el definitiu 2-0 en el temps afegit.

Juvenil A, 1
Inter de Milà, 0

Juvenil A: Astralaga, Héctor Fort (Almeida, min 73), Cantero, Chadi Riad, Àlex Valle, Biel. I. Akhomach (Dani Rodriguez, min 73), Alex Garrido (Unai Hernández, min 78), V. Barberà (Marc Guiu, min 73), Txus Alba i A. Alarcón (Lamine Yamal, min 73).

Inter de Milà: Calligaris, Zanotti, Guercio, Stabile, Fontanarosa, Andersen (Iliev, min 67), Bonavita (Kalmate, min 67), Di Maggio (Martini, min 78), Pelamatti, Esposito (Grygar, min 67) i Zefi (Quieto, min 82).

Gols: 1-0, Víctor Barberà (min 8); 2-0, Unai (min 93).

Àrbitre: Al-emara. Targeta groga per als blaugrana Aleix Garriga i Víctor Barberà i als jugadors de l’Inter de Milà Di Maggio, Pelamati, Andersen i Zanotti.