Atlético Baleares – Barça Atlètic: Desplaçament complex amb reptes

Atlético Baleares – Barça Atlètic: Desplaçament complex amb reptes

[12 hores, Esport3 i Instat TV] El filial blaugrana buscarà la seva primera victòria a domicili de la temporada, en un estadi on mai ha aconseguit puntuar

El Barça Atlètic afronta aquest diumenge una visita complexa a l’Estadi Balear per disputar la setena jornada de la Primera Federació davant l’Atlético Baleares. Un partit marcat en vermell al calendari per la dificultat del partit i la complexitat del rival. El filial blaugrana vol aconseguir la primera victòria a domicili de la temporada, una assignatura pendent en aquest inici de curs més que notable. 

Els blaugranes que son cinquens en la classificació arriben al duel després de cedir la primera derrota davant de la Real Sociedad B (2-0), a domicili, després d’haver encadenat quatre partits sense encaixar i d’haver sumat tots els punts com a local al Johan Cruyff.

El conjunt mallorquí, per la seva banda, arriba al partit penúltim classificat amb tres empats i tres derrotes en aquest inici de Lliga. De fet, no ha sumat cap punt en els últims tres partits, però no per això deixarà de ser un rival temible. L’equip balear dirigit per Jordi Roger compta amb una plantilla experimentada i amb exjugadors blaugranes com Josep Jaume, David Navarro, Miguelete i Lucas de Vega.

Les paraules de Rafa Márquez

Amb tot, el tècnic Rafa Márquez ha valorat la prèvia del duel amb els mitjans de comunicació aquest dissabte al matí abans de sortir cap a Mallorca: “Més enllà de la situació en la qual estan nosaltres ens hem de preocupar del nostre joc, d’intentar de tornar a estar en bona dinàmica i insistir en el treball que estàvem fent”. I ha puntualitzat: “L’Atlético Baleares és un rival perillós i sortiran a guanyar, però nosaltres hem d’imposar la nostre idea de joc”.

Oportunitat per trencar amb els precedents

El partit davant l’Atlético Baleares a domicili és sempre un partit complicat. Així ho avalen els precedents en què dels nou partits disputats el filial blaugrana ha perdut els nou. D’aquesta manera, l’equip vol trencar amb aquesta ratxa de resultats històrics contra el conjunt mallorquí i aconseguir un triomf de valor. 

La convocatòria

Per aquest partit, el tècnic Rafa Márquez que no podrà comptar amb Marc Casadó i Chadi Riad, convocats amb el primer equip, ni amb els lesionats Álvaro Sanz, Estanis, Zacarias Ghailan ni tampoc amb Alpha Diounkou, amb un esquinç de turmell al peu esquerre, sí que ho podrà fer amb Sergi Rosanas i Antonio Aranda, que han rebut l’alta mèdica. 

Així doncs, Márquez ha convocat els següents 18 jugadors: S. Rosanas, Zalaya, Roberto, Aranda, R. Vega, Nil Ruiz, A. Núñez, Fabio, Juanda, Txus Alba, Luismi Cruz, Carbonell, Pelayo, Àlex Valle, Aleix Garrido, V. Barberà, I. Akhomach i Astralaga.

A les 12 hores començarà a rodar la pilota a l’Estadi Balear amb tres punts en joc de molt valor. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut