Barça - Noia Freixenet: Un líder sòlid (8-1)

Els blaugranes s'han apuntat la sisena victòria seguida en l'OK Lliga i, d'aquesta manera, marxen a l'aturada mundialista amb la dolçor de la primera posició

Sis de sis. El Barça, un líder sòlid, s'ha imposat al Noia Freixenet (8-1) per continuar invicte en l'OK Lliga i, d'aquesta manera, marxar a l'aturada mundialista amb l'alegria de la primera posició. En una primera part elèctrica, els culers han encarrilat el triomf per convertir-lo en realitat en una segona part més tranquil·la. Pau Baraglló (3), João Rodrigues (2), Matias Pascual, Sergi Panadero i Marc Grau han estat els realitzadors barcelonistes d'un Barça imparable en aquest primer tram de competició.

Aquesta jornada 6 de l'OK Lliga ha tingut uns teloners de luxe. Els blaugranes de l'hoquei formatiu, Àlex Ortigosa, Miki Escala, Eloy Megino i Carles Casas, acompanyats del directiu Xavier Barbany, han rebut un reconeixement després d'haver-se proclamat campions d’Europa sub-17.

Electricitat ofensiva

Ràpidament, els focus s'han centrat en el joc elèctric del Palau Blaugrana. Tant el Barça com el Noia Freixenet han iniciat el matx amb ímpetu ofensiu. Una energia que ha tardat a descarregar-se a les xarxes, però que ha tingut uns minuts de disbauxa. Perquè en un tancar i obrir d'ulls el marcador ha vist un 3-1. Matias Pascual, Pau Bargalló i João Rodrigues han deixat en anècdota l'empat momentani d'Aleix Esteller.

El catàleg de recursos ofensius culers l'ha començat el barcelonista després d'una passada magistral del 8. El de Sant Sadurní d'Anoia ha arrodonit la seva desena assistència amb una nova diana; per sisena jornada consecutiva ha anotat. Els quirats han relluït més amb el 3-1 del 79, que aixecant i picant ha obert més escletxa.

Els porters agafen el relleu dels gols

A partir d'aquest 3-1, el frenesí atacant ha tingut el fre de Sergio Fernández i Blai Roca. Ambdós porters han abaixat la persiana. Especialment, el guardià de la porteria del Noia, que ha negat el gol als d'Edu Castro en un context de constant setge i superioritat local. L'hermetisme blaugrana en la rereguarda ha estat un dels altres arguments per tancar la primera part amb el favorable 3-1.

Bargalló augmenta el seu recital...

En un context més assossegat, Pau Bargalló ha dibuixat el seu hat-trick. Dos gols només separats per una gran aturada del 10 culer. El 4-1 ha estat gràcies a l'eficàcia en la falta directa i el 5-1 amb una jugada individual de mèrit. Dues celebracions consecutives enmig del discurs barcelonista. Perquè els de l'Alt Penedès han estat incapaços de pertorbar la comoditat del líder de l'OK Lliga.

... i Panadero, M. Grau i João, la golejada final

El monòleg dels d'Edu Castro ha continuat fins al xiulet final. Controlant la batuta del matx, la sisena victòria ha estat una realitat i s'ha arrodonit amb un penal transformat per Sergi Panadero, un bon llançament de Marc Grau i el doblet de João. En aquest incontestable 8-1 també ha aparegut la mà impenetrable de Sergio Fernández, molt concentrat durant tot el partit.

D'aquesta manera, el Barça marxa a l’aturada pel Mundial amb la dolçor del lideratge. Una defensa de la primera posició de l'OK Lliga que es reprendrà el dimecres 23 de novembre a Riazor.

FITXA DEL PARTIT

Barça8
Noia Freixenet1

Barça: Sergio Fernández, Matias Pascual, Ignacio Alabart, Pau Bargalló i João Rodrigues -cinc inicial- Helder Nunes, Marc Grau, Sergi Panadero i Joan Pascual
Noia Freixenet: Blai Roca, Adrià Ballart, Eloi Mitjans, Jordi Bargalló i Aleix Esteller -cinc inicial- Xavier Costa, Kyllian Gil, Martí Gabarró i Antoni Salvadó

Gols: 1-0, Matias Pascual (min. 8); 1-1, Aleix Esteller (min. 8); 2-1, Pau Bargalló (min. 8); 3-1, João Rodrigues (min. 10); 4-1, Pau Bargalló (falta directa) (min. 28); 5-1, Pau Bargalló (min. 29); 6-1, Sergi Panadero (penal) (min. 43); 7-1, Marc Grau (min. 45); 8-1, João Rodrigues (min. 46)

Àrbitres: Toni Ribó i Erik Rivas- Han amonestat amb targeta blava Edu Castro (min. 25) i Aleix Esteller (min. 25). Faltes: 6-11