Telegram, nou canal de comunicació entre el Club i els socis i sòcies

Telegram, nou canal de comunicació entre el Club i els socis i sòcies

A través del mòbil, l’aplicació gratuïta de missatgeria instantània oferirà continguts de servei rellevants per a la massa social

El FC Barcelona ha posat en marxa un nou canal de comunicació a Telegram amb l’objectiu d’arribar de manera directa als socis i sòcies del Club, difonent i donant a conèixer continguts rellevants, serveis nous, descomptes i informació de servei. A més, també es podrà accedir a notícies sobre l’activitat institucional del dia a dia del FC Barcelona. 

Telegram és una aplicació gratuïta de missatgeria instantània que permet enviar i rebre missatges a través d’internet. Pels canals d’aquesta aplicació es poden trametre missatges de manera unidireccional a un nombre il·limitat de subscriptors i subscriptores.

Per formar part de la comunitat, només cal que us descarregueu l’aplicació de Telegram al vostre telèfon mòbil, activeu el vostre compte i us uniu al canal mitjançant aquest enllaç: https://t.me/FCBarcelonaSocis, o fent una cerca amb el concepte ‘FC Barcelona Socis i Sòcies’.

Un cop us feu seguidor d’aquest compte, rebreu actualitzacions diàries que, en cas que ho considereu oportú, podreu compartir amb els vostres contactes.

El nou canal FC Barcelona Socis i Sòcies al Telegram se suma als diferents canals que faciliten la comunicació entre el Club i el seu col·lectiu social, com són el web www.fcbarcelona.cat, la revista digital, l’app de socis, els Infosocis, Butlletins Oficials del Club i altres comunicacions enviades per correu electrònic o els missatges SMS.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut