Informació General

Informació General

Procés d'acreditació per entrar a la sala virtual de l'Assemblea del 9 d'octubre i canals d'intervenció per als socis compromissaris

L'Assemblea Ordinària del proper 9 d'octubre, tindrà 3 punts de votació, la liquidació de l'exercici econòmic corresponent a la temporada 2021/2022, el pressupost de l'exercici econòmic corresponent a la temporada 2022/2023, i la ratificació d’un membre de la Comissió Econòmica.

Els socis compromissaris estan convocats a les 10 hores a primera convocatòria i a les 10.30 hores, a segona. La Mesa de l'Assemblea, amb la presència dels membres de la Junta Directiva, quedarà constituïda a l'Auditori 1899, i el desenvolupament de l'ordre del dia començarà amb l'informe del president, per tractar tot seguit les tres votacions dels punts de l'ordre del dia.

A aquesta cita de l’òrgan suprem de govern del Club estan convocats els 4.451 socis compromissaris que configuren l'Assemblea General del FC Barcelona, formada per una representació escollida per sorteig del 2,5% dels socis, els Senadors del Club, els membres de la Junta Directiva actual, els membres de les comissions estatutàries, els expresidents del Club i els presidents de les federacions territorials de penyes que siguin socis amb més de cinc anys d'antiguitat.

Com acreditar-se a l'Assemblea?

Des de qualsevol dispositiu mòbil o ordinador, caldrà accedir a www.fcbarcelona.cat, on hi haurà visible de forma destacada l'espai dedicat a l'Assemblea, des d'on els socis compromissaris hauran d'acreditar-ser per poder participar i emetre el seu vot en moment de la votació.

Per formalitzar aquesta acreditació, primer caldrà identificar-se amb la Clau de Soci, el Codi personal (PIN) i la data de naixement. Seguidament, el soci compromissari rebrà un SMS en el seu telèfon mòbil amb una xifra de 6 números que caldrà introduir per verificar la seva acreditació.

Per aquest motiu, és totalment necessari que els socis comprovin i actualitzin les seves dades per no tenir cap inconvenient per accedir a l'Assemblea virtual.

Les dades es poden actualitzar des del web del Club:

Un cop acabat el procés d'acreditació, s'accedirà a la sala virtual, amb una pantalla des d'on es podrà seguir el desenvolupament de l'Assemblea per streaming, i amb accés a fer preguntes en directe per videoconferència i poder votar en el moment que s'obri la votació.

Intervencions dels compromissaris

Els compromissaris disposaran de dos canals per fer arribar les seves preguntes relacionades amb els temes que es tractaran a l’Assemblea.

  1. El dia 4 d'octubre a les 10 h i fins el dia 6 a les 19h,  s’activarà en aquest mateix site del web, un nou mòdul que permetrà als socis compromissaris enviar les preguntes que creguin oportunes exclusivament sobre el temes dels punts 2 i 3 de l'ordre del dia, i que seran contestades durant la celebració de l’Assemblea.

  2. El dia de l'Assemblea, a través del sistema de videoconferència, des de la sala virtual, els compromissaris participants podran sol·licitar la seva intenció d'intervenir i efectuar en directe les seves preguntes.

En el darrer punt de l’ordre del dia referent al torn d’intervencions, les qüestions que es vulguin plantejar no es podran enviar dies abans a través del formulari i únicament es podran efectuar per videoconferència en el  mateix moment de l’Assemblea.

Com es pot seguir l'Assemblea?

  • Per streaming a www.fcbarcelona.cat
  • Barça TV, a Catalunya per TDT i a la resta de l’Estat per les plataformes: Movistar, Vodafone, Orange, Grupo Euskaltel i FuboTV.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut