Lewandowski en estat pur

Lewandowski en estat pur

El polonès suma vuit gols en les sis primeres jornades de Lliga i continua ampliant el seu avantatge al capdavant de la classificació Pitxitxi

Robert Lewandowski s’està convertint en una assegurança de vida. El davanter polonès segueix en plena forma i, contra l’Elx, va demostrar que la seva pólvora continua intacta, després de no poder marcar contra el Bayern. No només amb un gol, el que va obrir la llauna, sinó que va poder posar el de la sentència en el segon temps, amb el 3-0 definitiu.

 

Accions que van significar el tercer doblet en el que va de Lliga, després dels que va fer contra el Valladolid i la Reial Societat. A més, també va marcar una diana contra el Cadis i el Sevilla.

Això fa que, en total, ja sumi vuit gols en les sis primeres jornades de la competició domèstica -només es va quedar sense marcar en la del debut, contra el Rayo Vallecano- i que segueixi ampliant el seu avantatge al capdavant de la classificació Pitxitxi. A més, ha fet dues assistències.

De fet, amb vuit gols en total, Lewandowski suma més dianes que 13 equips de la Lliga. I una dada més que posa en valor el seu ritme: i és que els tres doblets signifiquen el millor registre d’Europa, només igualat per l’estrella del Manchester City Erling Haaland.

Tercer millor registre

El de Lewandowski és el tercer millor registre de la Lliga en aquest segle XXI després de les primeres sis jornades: Cristiano Ronaldo va fer 10 gols la temporada 2014/15, mentre que Leo Messi va celebrar-ne 9 el curs 2017/18.

Ara, el crac polonès del FC Barcelona suma vuit dianes. I les ha fet després de tan sols 25 rematades (17 entre els tres pals) i un percentatge d’encert del 32%. O el que és el mateix: un gol cada 56 minuts. Dades d’escàndol.

Si marca, el Barça guanya

En total, Lewy suma 11 gols en 8 partits oficials entre la Lliga i la Champions, competició on va transformar el seu primer hat-trick com a culer després de fer tres gols contra el Viktoria Plzen.

Així doncs, en el que va de curs, només es va quedar sense marcar en l’empat contra el Rayo (0-0) i en la derrota contra el Bayern (2-0), els dos únics partits que el Barça no ha pogut guanyar.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut