Barça – UD Granadilla: Debut victoriós (2-0)

Les culers s'estrenen a la Lliga amb un triomf molt treballat al Johan Cruyff, amb gols de Geyse i Graham

Primer partit de Lliga i primera victòria blaugrana. Les culers s'han estrenat amb un triomf davant l'UD Granadilla (2-0) que permet a les barcelonistes sumar els tres primers punts de la temporada. Els gols de la debutant Geyse i de Graham donen un merescut triomf a les de Jonathan Giráldez.

Sense encert

La primera meitat ha estat marcada per la solidesa defensiva de les visitants, que no han permès a les blaugranes obrir la llauna tot i els diversos intents. A més, un primer temps on la part negativa ha estat Patri Guijarro, que ha hagut d'abandonar als 11 minuts de joc per un fort cop al cap, mentre que Vicky López, titular, s'ha convertit en la jugadora més jove en debutar amb el primer equip des de la professionalització de l'equip el 2015, amb només 16 anys, un mes i 19 dies.

Tot i les ocasions culers, insistents a la porteria de Nay Cáceres, el marcador no s'ha mogut en tota la primera meitat i s'ha arribat al descans amb 0-0 i tot per decidir a la segona.

Geyse obre la llauna

La segona part ha iniciat amb dues clares ocasions de gol per a les locals, amb el Granadilla salvant sota pals una doble ocasió culer i amb Rolfö enviant una pilota el pal. El premi a l'insistència ha acabar arribant, i Geyse, debutant amb gol, avançava a les blaugranes a l'hora de partit (1-0, min. 61).

Només set minuts després, les culers han duplicat l'avantatge amb un golàs de Graham (2-0, min. 68) per encarrilar el matx i deixar més a prop la primera victòria del curs. Ja amb el marcador a favor, les ocasions blaugranes han seguit arribant, però el resultat ja no es tornaria a moure.

Finalment, victòria treballada de les culers que sumen els primers tres punts de la temporada en un partit marcat també pel gran ambient a l'Estadi Johan Cruyff, que ha comptat amb 4.477 espectadors i espectadores a les graderies.

Barça, 2
UD Granadilla, 0

Barça: Paños, Paredes, Maria León, Crnogorcevic (Oshoala, min. 62), Graham (Engen, min. 72), Patri (Mariona, min. 11), Bronze, Rolfö, Geyse, Walsh (Núria Rábano, min. 72), Vicky López (Marta Torrejón, min. 62).
UD Granadilla: Nay Cáceres, Andrea, Koko Ange (Gisela Robledo, min. 57), N. Ramos, Sandra, S. Blanco (Paola Hernández, min. 72), Mari Jose (Javiera Toro, min. 57), Estella, Silvia Doblado (Encarni, min. 58), Pisco Verónica Herrera, min. 77), Sara L.
Gols: 1-0, Geyse (min. 61); 2-0, Graham (min. 68).
Àrbitra: María Dolores Martínez Madrona. Groga a Paredes per part local i a Nay Cáceres i Blanco per part visitant.