Les campiones del món sub-20, presents en el Barça - Viktoria Pilsen

Les campiones del món sub-20, presents en el Barça - Viktoria Pilsen

La Llotja President Suñol ha rebut les blaugranes Salma Paralluelo, Meritxell Font, Esther Laborde, Ariadna Mingueza i Júlia Bartel

En el Barça - Viktoria Pilsen, la Llotja President Suñol ha tingut unes invitades de luxe. Les blaugranes, flamants campiones del món sub-20 amb la selecció espanyola, Salma Paralluelo, Meritxell Font, Esther Laborde, Ariadna Mingueza i Júlia Bartel han tingut tot el protagonisme. A més, cal recordar que la jugadora Ornella Vignola, també guanyadora de la medalla com a culer, no ha pogut ser-hi present per la seva recent cessió al Sevilla per a la temporada 2022/23.

Amb la presència de Joan Laporta, president del FC Barcelona; Rafael Yuste, vicepresident de l'Àrea Esportiva; i Xavier Puig, membre de la Junta Directiva responsable del Futbol Femení, les culers han posat amb el millor dels somriures. Un estat de felicitat que han posposat en el descans del partit de Champions jugat a l'Spotify Camp Nou després d'alçar el títol mundial a l'Estadio Nacional de Costa Rica. En la victòria davant el Japó (3-1), les barcelonistes Meritxell Font, Esther Laborde, Ari Mingueza, Julia Bartel i Salma Paralluelo van ser titulars. 

El paper de les internacionals culers va ser  molt destacat durant tot el torneig. La flamant incorporació barcelonista per a l'equip de Jonatan Giráldez va ser escollida millor jugadora de la final, on es va apuntar un doblet; Meritxell Font va rebre el Premi Guant d’Or, i Ari Mingueza es va endur l'MVP en dos matxs. 

Així doncs, les culers, que han participat en el primer Mundial sub-20 de la història del futbol espanyol femení, han rebut un nou reconeixement.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut