Marcos Alonso: “Tinc ganes d’aconseguir èxits”

Marcos Alonso: “Tinc ganes d’aconseguir èxits”

El nou lateral esquerre blaugrana ha demostrat una gran ambició i il·lusió envers el projecte del Club

Marcos Alonso ja és nou jugador del FC Barcelona. El lateral esquerre madrileny ha estat presentat aquest dimarts com a nou futbolista culer a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, acompanyat del president Joan Laporta. L’exjugador del Chelsea s’ha mostrat molt il·lusionat i orgullós de formar part d’aquest projecte i ha expressat que “és el que sempre he volgut des que el meu pare em portava al camp de petit”.

El defensa blaugrana també ha comentat quins aspectes pot aportar a l’equip: “Sobretot experiència i ajudar els jugadors joves, també depèn del que em demani l’entrenador, però també puc marcar algun gol de falta”.

Sobre la seva incorporació al Barça, Marcos Alonso s’ha mostrat “molt content de tenir l’oportunitat de formar part d’aquest equip. És molt especial, perquè aquí va triomfar el meu pare”. El lateral ha afirmat que està “molt il·lusionat i amb moltes ganes d’aconseguir èxits per a l’afició”.


La nissaga continua

Joan Laporta ha fet referència a la peculiaritat que té la incorporació del lateral: “En Marcos Alonso és un gran talent, però, a més, té unes circumstàncies pròpies, i és que li dona continuïtat a la nissaga. Luis Zabala, el besavi del lateral, va jugar al Barça, i el seu pare, en Marcos Alonso, també ho va fer”. El president s’ha adreçat, finalment, al lateral i li ha dit: “Tenir un nou Marcos Alonso és molt emotiu”.

Jornada intensa a la Ciutat Esportiva 

Marcos Alonso ha tingut un matí carregat d’activitats a la Ciutat Esportiva. Abans de la seva presentació, el futbolista madrileny ha completat un nou entrenament a la Ciutat Esportiva. El nou lateral esquerre culer ha format part de la darrera sessió preparatòria abans del partit contra el Viktoria Pilsen, que donarà el tret de sortida a la Champions League 2022/23 per als homes de Xavi Hernández, tot i que no ha entrat a la convocatòria.


Posteriorment, el ‘17’ blaugrana ha tornat a trepitjar la gespa del camp Tito Vilanova per fer la signatura pública del seu contracte i rebre, del president Joan Laporta, el carnet de soci del Club.

Instants més tard, ha fet els habituals tocs de pilota i ha participat en un rondo amb els nens de la Barça Academy, a banda de les tradicionals fotografies amb els que són els seus nous colors.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut