CD Alcoià - Barça Atlètic: Ha faltat el gol (0-0)

CD Alcoià - Barça Atlètic: Ha faltat el gol (0-0)

Els de Rafa Márquez, que progressivament s'han apoderat del control del partit i han mostrat aplom defensiu, han empatat en el primer partit a domicili

El Barça Atlètic no ha pogut trencar l'empat a El Collao (0-0). En el primer matx a domicili en aquesta Primera Divisió RFEF, els de Rafa Márquez, que han progressat en el partit, han sumat un nou punt: quatre en aquestes dues jornades inicials. Amb voluntat atacant i de portar la batuta del matx, els barcelonistes, segurs en defensa, han estat incapaços de relacionar-se amb el gol.  

Equilibri

El Barça Atlètic s'ha presentat alegre a El Collao. Ben aviat, Ilias Akhomach i Roberto han dibuixat difusament el perill barcelonista sobre la porteria de Bañuz. Una declaració d'intencions dels de Rafa Márquez, que no s'han encongit davant l'empenta blau-i-blanca, però que no ha progressat. Perquè ha estat a empentes i rodolons, i no  amb la continuïtat anhelada pel Barça a través de la possessió, que la jornada 2 ha avançat en la igualtat. Un context que el CD Alcoià ha intentat trencar amb una esporàdica arribada, sense èxit. 

Amb la pilota als peus, el Barça Atlètic ha intentat adormir la intensitat. Però les presències atacants barcelonistes han estat poques i el focus s'ha centrat en un joc interromput per diverses faltes. D'aquesta manera, la primera meitat ha acabat amb la tranquil·litat de les xarxes dels tres pals de Bañuz i Arnau Tenas -defensat per una hermètica rereguarda culer en gairebé tot el matx. Gens exigits. 

El partit agafa més ritme

A la segona part, amb paciència i possessions més llargues, els culers han volgut arribar al gol. De nou, però aquesta vegada, a l'inici d'aquest nou període, Ilias, reunint molt talent, i Roberto han construït una nova aproximació que ha acabat amb el xut desviat del davanter barcelonista. Una acció que ha animat el partit en els dos bàndols. Perquè Arnau Tenas ha hagut d'intervenir per evitar el gol valencià. L'únic ensurt que s'ha escapat del bon paper defensiu dels de Rafa Márquez. 

Els de Márquez han volgut aturar el context més obert amb la batuta del joc i amb revulsius com Luismi Cruz, que ha debutat amb el filial barcelonista. Dues eines que han servit per reduir la presència ofensiva rival i presentar-se a la porteria de Bañuz, molt atent a un xut de Juanda. Una aproximació que ha plasmat el pas endavant del Barça Atlètic, que ha portat el pes d'un matx amb més ritme i aplom barcelonista, però sense encert en les estadístiques ofensives, sacsejades en els darrers instants per Àlex Carbonell, i també amb l'energia d'un incansable i desequilibrant Txus Alba. Arguments insuficients, però, per trencar el 0-0. 

FITXA DEL PARTIT

CD Alcoià, 0
Barça Atlètic, 0

CD Alcoià: Bañuz, Varela, Álvaro Vega, Raúl (Fran Varela, min 55), Lillo, Miranda, Juanan, Imanol García (Koke Sáiz, min 63), Agüero (Soler, min 55), Carbonell i Alcaina (Rubio, min 55)
Barça Atlètic: Arnau Tenas, Àlex Valle, Álvaro Núñez, Chadi Riad, Pelayo (Diounkou, min 75), M. Casadó (Luismi Cruz, min 65), Txus Alba, Àlex Carbonell, Estanis (Juanda, min 65), Ilias Akhomach (Fabio, min 76) i Roberto (Barberà, min 38)

Àrbitre: Pérez Hernández. Ha amonestat amb targeta groga el local Alcaina (min 43) i els visitants Riad (min 54) i Barberà (min 43)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut