Un partit especial per a Jules Kounde

El defensa blaugrana tornarà al camp del Sevilla per primer cop després de fitxar pel Barça

Jules Kounde, que va debutar a la Lliga com a titular i disputant els 90 minuts aquest cap de setmana en la victòria contra el Valladolid (4-0), retornarà aquest dissabte a la nit (21 hores) a l’Estadi Ramón Sánchez-Pizjuán. El camp del Sevilla va ser la casa del defensa blaugrana durant les passades tres temporades.

El jugador va arribar a Sevilla l’estiu del 2019 procedent del Girondins de Bordeus. Durant aquestes tres temporades el defensa francès es va convertir en una peça clau de l’equip i en un ídol per a l’afició del Sevilla. Kounde va disputar un total de 133 partits amb el conjunt andalús i va arribar a sumar nou gols.

El moment més destacat del jugador durant la seva trajectòria al Sevilla va ser l’assoliment de l’Europa League la temporada 2019/20. També cal destacar que durant la seva estància el defensa va formar part de l’onze revelació de la Lliga l’any 2020

Un Sevilla sense Diego Carlos

Amb qui no es retrobarà Kounde és amb la que va ser la parella a l’eix de la defensa durant bona part d’aquests tres anys: Diego Carlos. El seu excompany brasiler va fitxar aquest estiu pel West Ham i ha patit recentment una greu lesió que el mantindrà allunyat dels terrenys de joc una bona temporada.

Jules Kounde tornarà, doncs, a un camp que coneix molt bé i on va gaudir de tres exitoses temporades. El seu retorn es produeix en la jornada 4 de Lliga i només 37 dies després de fitxar pel Barça. L’últim partit que el defensa francès va disputar a l’Estadi Ramón Sánchez Pizjuán va ser el passat 22 de maig, quan va disputar els 90 minuts d’un Sevilla - Athletic Club (1-0).