El Barça Femení incorpora GLS com a nou patrocinador global per a les properes tres temporades

El Barça Femení incorpora GLS com a nou patrocinador global per a les properes tres temporades

L'empresa de paqueteria es converteix en ‘partner’ logístic oficial del Femení fins al 30 de juny del 2025, en una aliança que permetrà continuar impulsant l'equip blaugrana

El Barça Femení i GLS Spain han signat un acord de patrocini global, a través del qual l'empresa logística i de transport, líder en serveis de paqueteria internacionals, es converteix en partner logístic oficial de l'equip per a les properes tres temporades, fins al 30 de juny del 2025. Una unió que contribuirà al creixement del futbol femení blaugrana, que va tancar la temporada passada amb un triplet al futbol espanyol en guanyar la Lliga, la Supercopa i la Copa de la Reina.

Les dues entitats van celebrar l'acord amb un acte a la Llotja de l'Estadi Johan Cruyff, on van participar el president Joan Laporta i Xavier Puig, directiu responsable del futbol femení en representació del FC Barcelona; i Luis Doncel, General Manager de GLS a Iberia, i Roberto Martínez, Finance Director, per part de GLS.

L'aliança ha estat possible gràcies a una sèrie de valors compartits, com són l'esforç i el treball en equip, i la voluntat comuna de continuar impulsant un canvi a la societat i trencar estereotips a través de l'esport. En aquest sentit, el Barça Femení s'ha convertit en un referent tant dins com fora del camp gràcies al seu estil de joc i als valors que representa, trencant així molts prejudicis que hi havia sobre la dona a l'esport i permetent que les seves esportistes inspirin i siguin un model a seguir per a les noves generacions.

Aquesta unió, a més, contribueix a consolidar el Barça Femení com un projecte en què els partners, com GLS, confien per contribuir al reconeixement en els seus territoris d'interès, gràcies a la projecció de l'equip tant en l’àmbit local com internacional.

El Barça i el futbol femení

El Barça Femení es va professionalitzar a l'estiu del 2015. Des de llavors, l'equip s'ha consolidat com un referent a la Lliga espanyola. Va ser el primer club a l'Estat espanyol a arribar a quarts de final de la Champions League el 2014, el primer a arribar a semifinals el 2017, el primer a arribar a una final el 2019 i el primer a guanyar-la, el 2021.

Així mateix, a més de conquerir la Lliga, la Supercopa i la Copa de la Reina durant la temporada 2021/22, l'equip dirigit per Jonatan Giráldez va protagonitzar dos moments històrics el curs passat: en el partit de quarts de final de la UEFA Women Champions League davant el Reial Madrid i al partit de semifinals contra el Wolfsburg, quan al Camp Nou es van batre dos rècords d'assistència consecutius en un partit de futbol femení, en congregar una afició de 91.553 i 91.648 persones, respectivament.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut