El Barça es refà contra el Benfica (4-6)

Els de Jesús Velasco, molt sòlids i efectius, han aconseguit la victòria en el segon partit de la International Masters Futsal de Portimao

El Barça ha aconseguit refer-se de la derrota contra l’Sporting CP del primer partit de la Record International Masters Futsal. I ho ha fet després de guanyar el Benfica per 4-6, en un partit amb molta intensitat. Especialment gràcies a una primera part molt efectiva del Barça, que ha decantat el partit. Les noves incorporacions, Antonio (1 gol), Catela (1 gol) i Sergio González (2 gols), han estat protagonistes amb un bon nivell. Pito i Adolfo han fet els altres gols blaugrana.

Lozano i Ferrao no han participat en aquest duel. Lozano, per descans, mentre que Ferrao perquè, contra l'Sporting, es va fer una fissura en una costella i ha estat baixa. S'ha unit, d'aquesta manera, a Dídac Plana, que es va quedar a Barcelona per unes molèsties a l'adductor.

Domini del Barça

El partit s’ha iniciat amb un intercanvi d’ocasions entre els dos equips. De fet, el Benfica s’ha avançat al minut 1 amb un gol de Vinicius Rocha després d’un contraatac. A partir d’aquí, però, tot el domini ha estat del Barça. Adolfo ha fet l’empat (1-1, min 4), mentre que un dels nous fitxatges, Antonio, que havia assistit Adolfo, ha completat la remuntada fent el segon (1-2, min 14).

A partir d'aquí, el joc del Barça s’ha imposat clarament i el marcador s’ha ampliat. Primer ha estat Pito, que ha fet l'1-3. Més tard, Sergio González, amb l'1-4 després d'una bona vaselina, i per últim Catela, que ha fet l'1-5 amb un xut sec i col·locat. També el porter Àlex Lluch ha esta protagonista aturant un doble penal.

La victòria no s'escapa

L’equip portuguès ha reaccionat a la segona part jugant amb porter-jugador. D’aquesta manera, Nunes ha fet el 2-5 al minut 30, però Sergio González, a la jugada següent, ha aprofitat la porteria buida per posar el 2-6. Tot i que la intensitat del partit ha baixat, finalment el Benfica ha aconseguit arrodonir una mica més l'electrònic, mitjançant Jacaré (3-6, min 36) i Léo Gugiel (4-6,  min 40).

A més de la victòria, que s'ha tenyit de blaugrana, la tanda de penals del format d’aquest torneig 'Record International Masters Futsal' també se l’ha emportat el Barça (4-5).

SL Benfica, 4

Barça, 6

SL Benfica: André Sousa, Alfonso Jesus, Chishkala, Diego Nunes i Rocha –cinc inicial– Figueira (ps), Léo Gugiel (ps), Ferreira, Rómulo, Gonçalo Sobral, Arthur, Bruno Cintra i Jacaré.

Barça: Feixas, A.Coelho, Dyego, Marcenio i Adolfo –cinc inicial– Àlex Lluch (ps), Matheus, Antonio, Pito, Sergio González, Ortiz i Catela.

Gols: 1-0, Rocha (min 1); 1-1 Adolfo (min 4); 1-2, Antonio (min 14); 1-3, Pito (min 15); 1-4, Sergio González (min 17); 1-5, Catela (min 19); 2-5, Nunes (min 30); 2-6, Sergio González (min 31); 3-6, Jacaré (min 36); 4-6, Léo Gugiel (min 40).

Àrbitres: Pedro Costa, Eduardo Coelho i Filipe Duarte. Groga a Dyego (min 4) i Antonio (min 4), del Barça. Groga a Nunes (min 4) i Chishkala (min 8), del Benfica.