Barça - Valladolid: A sumar la primera victòria a la Lliga a l'Spotify Camp Nou

Barça - Valladolid: A sumar la primera victòria a la Lliga a l'Spotify Camp Nou

El conjunt blaugrana rep el Valladolid amb l’objectiu d’obtenir el primer triomf com a local i el segon consecutiu a la competició domèstica

El homes de Xavi Hernández busquen seguir la mateixa dinàmica que en l’últim partit de Lliga al camp de la Reial Societat, en què l’equip es va emportar la primera victòria de Lliga en un gran partit. Aquest vespre (19.30 hores) els blaugrana reben el Valladolid, entrenat per José Rojo Martín ‘Pacheta’, un equip que ve d’empatar al camp del Sevilla, però que va perdre en la jornada inaugural contra el Vila-real. I ho farà amb la novetat de Jules Kounde, que ja ha estat inscrit a la Lliga.

Els precedents

La història d’enfrontaments entre el Barça i el Valladolid és molt favorable a l’equip català. El conjunt blaugrana, dels últims sis partits contra l’equip de Pucela, n’ha guanyat cinc i n’ha perdut un, el qual va ser com a visitant.  Però si mirem més enrere, dels últims 15 partits el Barça n’ha guanyat 14; només la derrota com a visitant la temporada 2018/19 per 1-0 trenca la fiabilitat blaugrana.

Si parlem dels precedents com a local, el Barça no ha perdut punts des del partit de la temporada 2003/04, quan es va empatar 1-1. Per tant, el conjunt blaugrana, a l’Spotify Camp Nou, té unes estadístiques fiables davant l’equip de Castellà i Lleó. Dels últims nou partits jugats a casa, s’han sumat vuit victòries i un empat. Cal destacar que l’última victòria del Valladolid com a visitant és del 1997.

El Valladolid no coneix la victòria en el seu retorn a Primera

L’equip entrenat per ‘Pacheta’ encara no ha aconseguit cap victòria en el que està sent el seu retorn a la màxima categoria, després de només necessitar una temporada per tornar a Primera Divisió. De moment, ha començat amb un balanç poc favorable. Els de Valladolid van iniciar la Lliga a casa contra el Vila-real amb una derrota per 0-3, en un partit que es va resoldre a la segona meitat. Pel que fa al segon partit, el Valladolid es va endur un valuós punt del camp del Sevilla en un enfrontament en què els gols es van veure als minuts finals (1-1).

El Valladolid arriba, doncs, amb les ganes de sumar la primera victòria a la Lliga d’aquesta nova temporada. I ho farà sense el defensa El Yamiq, que va ser expulsat durant l’última jornada i no podrà formar part de la convocatòria de ‘Pacheta’.

Alexia oferirà el premi de millor jugadora

Abans de començar el partit contra el Valladolid, la capitana del Barça Femeni oferirà el premi que ha obtingut com a 'Millor Jugadora de l’Any de la UEFA'. Aleixa s'ha convertit en la primera jugadora de la història en fer-se amb aquest premi dos anys consecutius.

D'aquesta manera l'afició blaugrana tindrà una nova oportunitat per retre un merescut homenatge a la del Mollet del Vallès, que s’està recuperant de la lesió que es va fer el passat mes de juliol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut