Afectacions per les obres de l'Espai Barça

Afectacions per les obres de l'Espai Barça

Els socis i sòcies amb abonament que es vegin afectats se’ls ofereix una nova ubicació de característiques similars o la possibilitat de demanar excedència


El Club accelerarà les obres de remodelació de l’Spotify Camp Nou, epicentre de l’Espai Barça, aprofitant l’aturada del campionat de Lliga per a la disputa del Mundial de Futbol de Qatar, prevista per als mesos de novembre i desembre.

Les actuacions consistiran en l’enderrocament de l’anella exterior, el voladís que sobresurt de la façana del Gol Sud, i la meitat de la tercera graderia del mateix Gol.

Afectats de la 3a graderia del Gol Sud

A tots aquells socis i sòcies abonats de la tercera graderia que es vegin afectats per aquestes obres, el Club els ubicarà a una localitat similar o podran demanar excedència del 28 de juliol al 7 d'agost a través d'un formulari que es trobarà en aquest espai web.

Opció de nova ubicació

  • El club el reubicarà i li assignarà una localitat similar o superior, a fi que tothom pugui continuar assistint a l’Estadi amb el mínim inconvenient possible.
  • Fins a l'1 de setembre es podrà utilitzar el seient antic. A partir de l’1 de setembre es canviarà a la nova ubicació.
  • El preu de l'abonament serà el mateix.
  • Tots els afectats tindran localitat.
  • Rebran un altre carnet d’abonat amb la nova ubicació.
  • Es potenciarà i facilitarà el reagrupament familiar.

Opció sol·licitud d’excedència

  • S’oferirà la possibilitat de demanar una excedència extraordinària per a tota la temporada als socis i sòcies abonats afectats.
  • Qui s’aculli a l’excedència recuperarà l’import acumulat de seient lliure i compensacions pendents, a partir del mes de setembre.
  • El carnet de plàstic que s'ha rebut quedarà inactiu per a tota la temporada.
  • El termini per demanar l'excedència per a tota la temporada serà del 28 de juliol al 7 d’agost, a través d’un formulari al qual s'accedeix des de l'enllaç següent.

Afectats de la 2a graderia que quedaran al descobert

Els afectats de la segona graderia, que quedaran al descobert, podran mantenir la seva localitat, però seran compensats amb una adaptació del preu del seu abonament a la baixa i se li cobrarà com a localitat descoberta, però també tenen l'opció d'acollir-se a una excedència extraordinària per a tota la temporada 2022/23, que caldrà sol·licitar-la a través d’un formulari d’inscripció que s’obrirà durant el període comprès entre el 28 de juliol i el 7 d’agost, a aquest espai del web del Futbol Club Barcelona.

En aquests casos, el carnet d’abonament físic quedarà inhabilitat i aquells socis i sòcies abonats que tenen imports pendents procedents del Seient Lliure i/o compensacions acumulades de temporades anteriors, se'ls hi retornaran al mes de setembre, a efectes de regularitzar-ne la situació.

Sol·licitud d'excedència des de l'enllaç següent.

L’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB) ha habilitat una bústia específica: renovacions.oab@fcbarcelona.cat per atendre amb més agilitat qualsevol consulta o aclariment.

3era graderia Web

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut