Definit el calendari de la Primera Federació

Definit el calendari de la Primera Federació

El Barça Atlètic obrirà la competició contra el Castellón, en un partit que es disputarà el cap de setmana del 27-28 d’agost a l’Estadi Johan Cruyff

La Lliga de la Primera Federació ja coneix el seu calendari. El Barça Atlètic de Rafa Márquez, que competirà en el Grup 2, iniciarà el campionat de Lliga de la temporada 2022/23 contra el CD Castellón, a l’Estadi Johan Cruyff, el cap de setmana del 27 i 28 d’agost, en el debut de la competició.

El primer desplaçament serà, doncs, en la següent jornada, el cap de setmana del 3-4 de setembre. El Barça visitarà l’estadi d’El Collao per enfrontar-se a l’Alcoyano. Per altra banda, el filial blaugrana tancarà la competició regular el 27 o 28 de maig del 2023, a casa, contra l’UD Logroñés.

Nous equips

Cal recordar que, enguany, el Barça Atlètic s’enfrontarà a diferents equips al grup 2 de la Primera Federació respecte l’any passat, ja que s’han reestructurat els grups en funció dels ascensos i descensos dels equips la temporada passada. Així doncs, enguany no hi haurà el duel davant el Reial Madrid Castilla, però sí que hi haurà grans duels atractius.

Entre ells, la Reial Societat B i l’Amorebieta que la temporada passada van disputar la Segona Divisió A. Altres equips de la zona del nord de la península, com són l’Athletic Club B, Numància, Real Unión de Irún, SD Logroñés, UD Logroñés, Osasuna B i Calahorra, també seran rivals nous per al Barça Atlètic.

Dels rivals de la Comunitat Valenciana, l’Intercity, La Nucía i Eldense són nous equips de Primera Federació i se sumen al llistat de rivals del Barça Atlètic.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut