Xavi i Lewandowski, protagonistes en el primer entrenament a Las Vegas

Xavi i Lewandowski, protagonistes en el primer entrenament a Las Vegas

La de l’estat de Nevada ha estat la primera sessió dirigida pel de Terrassa als Estats Units i la primera amb el grup del davanter polonès

Set hores després d’aterrar a Las Vegas, el primer equip del FC Barcelona s’ha exercitat per primer cop a l’estat de Nevada. Ho ha fet al Cashman Field, la seu dels Las Vegas Lights FC, un equip de futbol de la USL Championship. De totes maneres, la instal·lació va ser pensada com un estadi de beisbol en la seva construcció als anys 80.

La sessió, celebrada sota una temperatura de 43ºC tot i dur-se a terme a les 20 hores, ha tingut dos grans protagonistes: Xavi Hernàndez i Robert Lewandowski. El primer ha pogut dirigir el seu primer entrenament als Estats Units, després d’incorporar-se aquest dimecres a Miami un cop superats els tràmits administratius i de passaport que el van impedir viatjar amb la resta de l’expedició el passat dissabte.

El davanter polonès, per la seva banda, ha viscut el seu primer entrenament amb el grup després d’haver treballat en solitari a Miami tant en la prèvia del partit contra l’Inter de Miami CF com el dia posterior.

Ferran Torres i Pjanic, també amb el grup

Les altres novetats de la sessió han estat la presència de Ferran Torres i Miralem Pjanic amb la resta del grup. L’extrem havia estat fent treball específic els últims i aquest dijous, a Las Vegas, ja s’ha exercitat amb la resta de companys, mentre que el jugador bosni s’ha reincorporat a la gira després de viatjar fa uns dies a Niça per assistir al naixement del seu fill.

Cal recordar que el FC Barcelona viurà aquest proper dissabte (la matinada de dissabte a diumenge a Barcelona) el seu tercer partit de la pretemporada, el segon als Estats Units. Serà ni més ni menys que un Clàssic contra el Reial Madrid.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut