Barcelonisme en estat pur a Miami

Barcelonisme en estat pur a Miami

El 77 Sport Bar ha acollit una gran trobada entre els penyistes residents a Miami i una àmplia representació del Club

El 77 Sport Bar de Miami ha viscut una gran festa de barcelonisme aquest diumenge al migdia. En el primer dia de la gira del FC Barcelona per terres nord-americanes, més de 150 membres de la Penya Blaugrana de Miami-Dade s’han trobat amb una àmplia representació del Club per celebrar la visita a la ciutat de Florida.

El vicepresident Juli Guiu i els directius Josep Ignasi Macià, Xavier Puig i Joan Soler, així com el Barça Legend i heroi de París Juliano Belletti, han estat els representants del FC Barcelona en una trobada distesa que ha arrencat amb les paraules de Maurici Lladó, president de la Penya de Miami. Lladó ha destacat l’alegria i el goig de veure tant de barcelonisme i ha volgut agrair la presència de tots els directius i de Belletti.

Tot seguit, Belletti ha fet un discurs recordant la seva etapa de jugador, sobretot dirigint-se als més petits. I és que a la trobada hi han assistit molts nens de la Barça Academy PRO de Miami, que també van presenciar el primer entrenament de la gira, protagonitzat el diumenge al matí.

Més endavant ha estat el torn de Josep Ignasi Macià, que ha volgut expressar l’alegria de participar en un dels primers actes de la gira en el que ha estat pràcticament el tret de sortida al Summer Tour estatunidenc. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut