El Barça ja és als Estats Units

El Barça ja és als Estats Units

El FC Barcelona ha aterrat a l’aeroport de Miami-Fort Lauderdale després de nou hores de vol

El Barça ja és als Estats Units. L’expedició blaugrana ha aterrat a l’aeroport de Miami-Fort Lauderdale a les 19.30 hores (les 01.30 hores de la matinada a Barcelona) després de nou hores de vol. Ha estat un viatge tranquil, marcat per la notícia del principi d’acord per al fitxatge de Robert Lewandowski, que s’ha produït durant les primeres hores de vol de l’equip.

Cal recordar que l’expedició ha estat encapçalada pel president Joan Laporta, els vicepresidents Rafa Yuste, Elena Fort, Antonio Escudero i Juli Guiu, el secretari Josep Cubells i els directius Miquel Camps, Josep Ignasi Macià, Xavier Puig, Àngel Riudalbas, Joan Solé i Joan Soler, mentre que l’entrenador del primer equip Xavi Hernández no ha viatjat amb l’expedició per raons administratives i de passaport. Està previst que ho pugui fer en els propers dies a Miami.

Diumenge, els dos primers entrenaments

L’activitat del FC Barcelona als Estats Units arrencarà aquest mateix diumenge, en què el primer equip durà a terme els seus dos primers entrenaments en territori nord-americà. El primer partit als Estats Units serà el dimarts 19, contra l’Inter de Miami de David Beckham. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut