Tot per decidir en la tercera jornada de l’Eurocopa

Tot per decidir en la tercera jornada de l’Eurocopa

Les 13 jugadores blaugranes tenen opcions per classificar-se per als quarts de final de la competició

Les cinc seleccions representades per les 13 jugadores del Barça arriben a la tercera jornada de l’Eurocopa ben encaminades per passar a la fase final de la competició. Una selecció ja està classificada (Anglaterra) i les altres quatre hauran de fer els deures en l’últim partit de la fase de grups.

L’Anglaterra de Lucy Bronze ha fet valer la seva condició d’amfitriona i fins ara és l’única selecció que ja s’ha classificat per als quarts de final. A més, després de vèncer per 8-0 a la selecció de Noruega a la segona jornada, tenen gairebé assegurada la primera plaça del grup. D’altra banda, la Noruega d’Engen i Graham Hansen, necessita sumar tres punts contra Àustria si vol acompanyar a la selecció anglesa com a seleccions classificades d’aquest grup A.

Espanya ja no podrà passar com a primera de grup després de la derrota per 2-0 davant Alemanya. Tot i no poder fer-ho, la selecció espanyola té moltes opcions d’avançar de fase i passar als quarts de final. La selecció representada per vuit jugadores blaugranes necessita un empat contra Dinamarca per sumar quatre punts i assegurar-se la segona plaça.

Mariona Caldentey vs Alemanay

Pel que fa al grup C, la Suècia de Fridolina Rolfo també necessita únicament un empat contra la selecció de Portugal per avançar de fase. Després de guanyar per 2-1 a Suïssa, la selecció ja suma quatre punts i tot el que sigui sumar punts les faria passar com a primeres o com a segones. D’altra banda, la selecció de Suïssa de Crnogorcevic és la que ho té més complicat. Suïssa ha de guanyar contra els Països Baixos i esperar que Portugal guanyi a Suècia per una diferència de gols menor a la que ho facin elles contra els Països Baixos.

Rolfo vs Suïssa Eurocopa

Pròxims partits

Irlanda del Nord – Anglaterra ( 15/07; 21:00h )

Àustria – Noruega ( 15/07; 21:00h )

Dinamarca – Espanya ( 16/07; 21:00h )

Suïssa – Països Baixos (17/07 18:00h )

Suècia – Portugal ( 17/07 18:00h )

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut