El Barça Femení s'enfrontarà a la UDG Tenerife Egatesa en el Trofeu Teide

El Barça Femení s'enfrontarà a la UDG Tenerife Egatesa en el Trofeu Teide

El torneig amistós se celebrarà el pròxim 27 d'agost a l'estadi Los Cuartos de La Orotava a les 21.00 h (20.00 h a Canàries), a l’illa de Tenerife, i es podrà seguir per Barça TV i la plataforma de streaming Barça TV+

El Barça Femení participarà aquest estiu en el Trofeu Teide, que enguany arriba a la seva 50a edició. L'equip, que arribarà a la cita després de tancar la passada temporada 2021/22 amb un triplet en el futbol espanyol en guanyar la Lliga, la Supercopa i la Copa de la Reina, s'enfrontarà a la UDG Tenerife Egatesa, que el 2015 es va convertir en el primer equip canari a arribar a la Primera Divisió Femenina de Futbol.

El partit tindrà lloc a l'estadi Los Cuartos de La Orotava, a l'illa de Tenerife, a partir de les 21.00 hores (20.00 hores a Canàries) del dissabte 27 d'agost. Els aficionats podran seguir el matx a través de Barça TV a Catalunya i de la plataforma de streaming Barça TV+, disponible a nivell global.

El Trofeu Teide va celebrar la seva primera edició de futbol masculí el 1971 i va incorporar per primera vegada una edició de futbol femení el 2015. Aquest estiu la competició torna a celebrar-se després de dos anys d'interrupció a causa de les restriccions i limitacions derivades de la pandèmia de la Covid-19, que van impedir la seva celebració el 2020 i el 2021.

Les jugadores de Jonatan Giráldez jugaran en el Trofeu Teide com a part de la seva preparació de la pretemporada, que també inclourà aquest estiu l'AMOS Women’s French Cup entre el 16 i el 19 d'agost, i el Trofeu Joan Gamper, el 23 d'agost. En el torneig francès, les blaugranes es mesuraran en el seu debut al Bayern de Munic i, en cas de victòria, s'enfrontarien al guanyador del duel entre el París Saint-Germain i el Manchester United, mentre que en la cita que se celebrarà a l’Estadi Johan Cruyff jugaran amb el Montpeller.

Una aposta pel futbol femení

El Trofeu Teide és una competició futbolística d'estiu que se celebra anualment a la Vall de La Orotava, a l'illa canària de Tenerife, en l'Estadi Municipal de Los Cuartos. En la seva organització col·laboren els Ajuntaments d'Icod de los Vinos, de Puerto de la Cruz, dels Realejos i de La Orotava, que enguany presideix el trofeu, juntament amb l'empresa RG Consultant and Sport Solutions, especialitzada en l'organització d'esdeveniments esportius.

El trofeu compleix aquest estiu el seu 50è aniversari, i al llarg de la seva història en la seva edició de futbol masculí ha vist jugar tant equips de la Lliga espanyola com representants del futbol internacional, entre ells el Botafogo brasiler, l'Universidad Católica xilè, l'Sporting de Braga portuguès o el Veracruz mexicà.

En una aposta per part de l'organització per impulsar la igualtat en l'esport, el 2015 el Torneig va incorporar per primera vegada una edició de futbol femení. En aquesta ocasió van prendre part en la competició la UDG Tenerife Egatesa i un combinat canari amb les millors jugadores regionals del moment. La següent edició va tenir lloc el 2018, amb un partit entre el filial de l'equip representatiu de l'illa de Tenerife i la UD Tacuense.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut