Renovació Abonament 22/23

Renovació Abonament 22/23

Encara a dia per determinar, es passarà el cobrament i s'efectuarà l'enviament dels abonaments del Spotify Camp Nou per a la temporada 2022/2023, en la que es donen per finalitzades les excedències i retorna el funcionament del Seient Lliure.

S'acaben les excedències

Aquesta temporada deixen de funcionar les excedències dels abonaments que han estat operatives les dues darreres temporades per fer front a les incerteses derivades de la pandèmia de la Covid-19, amb aforaments restringits i limitats.

Per aquest motiu,  està previst el cobrament i enviament dels abonaments del Spotify Camp Nou amb l’import corresponent a cada abonat.

Aquells socis i sòcies amb abonament que han estat en excedència i tenien imports per compensar, s’aplicaran en l’actual cobrament. El dia 27 de juny, es va enviar un correu a tots els socis abonats, on consta el preu exacte a pagar.

Torna el Seient Lliure

El servei Seient Lliure torna a funcionar aquesta temporada 2022/2023. Com a màxim es podrà cobrar un 95% del preu de l’abonament, i la base de càlcul deixa de ser el preu mig de les localitats venudes a cada zona per passar a ser la part proporcional de la bossa total d’ingressos generada pel Club amb la venda de localitats a cada zona.

Els alliberaments de localitats amb 10 dies o més d’antelació tindran el cobrament assegurat.

Els alliberaments realitzats amb menys de 10 dies, cobraran en cas de venda de localitats.

Renovació de les places de pàrquing

La renovació de la quota de l'aparcament es farà el mateix dia que l'abonament de l'Estadi. Queden fora d'aquesta renovació les places de pàrquing de la Zona D, que a conseqüència de les obres d’adequació de les instal·lacions previstes en el projecte Espai Barça, quedaran inhabilitades, tal com ja s'ha informat els socis i sòcies afectats.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut