Doble victòria dels equips de l’Agrupació  al centenari del Vic

Doble victòria dels equips de l’Agrupació al centenari del Vic

L’estadi Hipòlit Planàs va ser l’escenari per commemorar el centenari de la UE Vic i homenatjar a l’exblaugrana Joan Toll.

El 12 de juny, amb motiu del centenari de la UE Vic, els equips de l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona es van traslladar fins  la capital d’Osona per jugar a l’Estadi Hipòlit Planàs  un doble partit femení i masculí.

En aquesta trobada, i abans del partit dels veterans, també es va organitzar un homenatge a l’exjugador i l’exentrenador del FC Barcelona i de la UE Vic, Joan Toll, un reconeixement que la família agraïa pel tracte rebut i el detall de fer el partit en el seu nom. Joan Toll havia estat membre de l’Agrupació i va morir l’octubre del 2021.

Les altes temperatures van tornar a ser protagonistes en aquests enfrontaments. El primer partit, el dels veterans, va ser a les 12 del migdia. Un amistós en què van debutar tres jugadors; Albert Garcia, Gerard Autet i Fede Bessone. “Vaig passar una molt bona estona. Estic molt agraït a l’Agrupació per donar-me l’oportunitat de poder jugar. Em va fer moltíssima il·lusió perquè era el meu primer partit i perquè em vaig retrobar amb gent que feia molt de temps que no veia i aquests partits et permeten posar-te al dia.” confessava Bessone

El resultat del partit va ser de 3 a 4 a favor de  l’equip de l’Agrupació amb hat-trick de Jordi Martínez i gol de Jordi Ferrón. “La UE Vic tenia molt bon equip, els jugadors eren molts joves i això va fer que fos un partit molt disputat. Tot i això vam poder aconseguir la victòria en l’últim minut i deixar el marcador en 3 a 4 a favor nostre”, explicava Sergi Pérez, segon entrenador de l’AJFCB Masculí.

Pel que fa a l'equip de veteranes, partit que es va jugar a les 5 de la tarda, , les blaugrana també es van emportar la victòria amb un resultat final d'1 a 3 a favor de l'AJFCB Femení. La UE Vic es va posar per davant en el marcador, però abans de finalitzar la primera part Mar García va aconseguir marcar el gol de l'empat. A la segona part les exjugadores del Barça es van fer amb el domini del joc i, al minut 70, Mar García va poder marcar el segon gol del partit donant avantatge al femení. El tercer gol, i que va donar la victòria a l’Agrupació , va ser de Cristina Jiménez en una jugada als últims minuts del joc.

“Va ser un partit en què les nostres jugadores van gaudir molt perquè l’equip contrari també eren exjugadores de la UE Vic i això feia que el nivell entre els dos equips fos més igual que a altres partits que juguem. La victòria es va viure amb molta alegria”, explicava l’entrenador de l’AJFCB Femení, Joan Carles Hidalgo.

Per aquesta cita, els entrenadors Jordi Gonzalvo i Sergi Pérez, van convocar a: Salva Sicart, Fede Bessone, Dani Tortolero, Gerard Autet, Francesc Moreno, Samuel Okunowo, Andrés Ferrés, Xavi Guzmán, Jordi Ferrón, Albert García, Alguer Brugarola, Alberto Manga, Cristian Hidalgo, Jofre Mateu, Jordi Martínez i Xavi Molist.

En l’equip femení, Joan Carles Hidalgo, va convocar a Cristina Molina, Pau Ferré, Susana Galiana, Esther Imaz, Carla Tomàs, Esther Inglés, Mar García, Flor de Luna Pila, Esther Torrecilla, Goretti Donaire, Cristina Jiménez, Vanessa Romero, Vanesa Cabeza, Araceli J. Benavente, Carolina Juliench, Cristina Pacheco, Lidia Lahoz i Maria Amo.