Emotiu homenatge a Esquerdinha

Emotiu homenatge a Esquerdinha

El Palau Blaugrana es va fondre en un etern aplaudiment per donar les gràcies al '10', que marxa del Club

Nit d'emocions al Palau Blaugrana. Més d'accedir a les semifinals de la Lliga, el temple culer va homenatjar Esquerdinha. "La festa ha estat molt bonica", va exterioritzar el pivot brasiler una vegada passat tot l'èxtasi viscut. 

Amb el braçalet de capità, que també va lluir durant tot el matx contra el conjunt murcià, Leandro Rodrigues "Esquerdinha" va rebre l'ovació eterna agraïda de l'afició i de jugadors blaugranes, que li van fer un passadís d'honor. Amb un somriure d'orella a orella, al de Cuiabá se li van omplir els ulls de llàgrimes quan al videomarcador del Palau es van projectar imatges seves defensant amb talent i qualitat l'elàstica blaugrana. L'ovació es va enaltir amb el manteig del futbolista brasiler per part dels seus companys. 

Ha estat una festa bonica, però passar a semifinals encara ho és més

Esquerdinha

Gràcies, Esquerdinha

"Estic molt agraït al Club, a l'afició, als Dracs. És un privilegi que tothom t'aplaudeixi", va confessar Esquerdinha. El so de les mans barcelonistes no es va aturar quasi en cap moment al final del matx per donar les gràcies al 10. La paraula 'GRÀCIES' també va quedar plasmada en un una placa que li va entregar el directiu Aureli Mas.

Els objectes simbòlics per agrair el treball del brasiler van perseguir. Sempre acompanyat d'una atmosfera d'ovació eixordadora, Esquerdinha va rebre una samarreta del FC Barcelona de mans de la seva família. Sens dubte, un moment que va elevar encara més les emocions a flor de pell i va deixar una altra instantània per al record blaugrana que ha construït el pivot. 

Leandro Rodrigues "Esquerdinha" va viure una catarsi al Palau Blaugrana. "M'he tret totes les emocions a fora", va dir després del frenètic pas culer a semifinals. L'emoció no va amagar l'ambició del brasiler per intentar aixecar el títol de Lliga: "És un homenatge, però no acabem aquí. Seguirem per preparar la semifinal".

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut