Abanca Ademar León - Barça: Cloenda rodona (31-36)

Abanca Ademar León - Barça: Cloenda rodona (31-36)

Els blaugranes han tancat la Sacyr Asobal amb una nova victòria i ja posen la mirada en la Copa Asobal i l'EHF

Victòria per acabar la Sacyr Asobal. El Barça ha guanyat a la pista de l'Abanca Ademar León en l'últim matx lliguer. Aquest 28è triomf en Lliga ja deixa als blaugranes que se centrin per complet en els dos següents títols: la Copa Asobal i la Final Four de l'EHF a Colònia. Mem ha estat el màxim realitzador en aquesta darrera jornada. 

Intercanvi de gols

Amb efectivitat. Així s'ha presentat l'equip de Carlos Ortega a la pista del Palacio Municipal de los Deportes. Un argument insuficient per desempallegar-se de l'elenc lleonès, que també s'ha mostrat enèrgic en atac. En conseqüència, la igualtat i les distàncies curtes han imperat en l'electrònic. La coralitat culer s'ha esforçat per obrir escletxa, però els visitants sempre han trobat resposta. 

Aconsegueixen obrir escletxa

Les dianes de Janc, màxim anotador de la primera part amb 3, Mem, N'Guessan, Aleix Gómez, Cindric i Álex Fernández, amb dos, han estat insuficients per obrir una renda àmplia abans del desacans: 16-18. La represa ha estat una altra cosa, ja que el Barça ha pogut obrir una escletxa de quatre gols. Eixamplada amb l'avenç dels minuts, +6, i gràcies a Mem i Langaro. Les intervencions de Gonzalo Pérez de Vargas

Aquesta renda de +6, la màxima distància del partit, ha aplanat el camí cap a la victòria. Una cloenda perfecta de la Lliga Sacyr Asobal, que el Barça ha tancat amb 28 triomfs. Ara, els de Carlos Ortega ja posen la mirada en la Copa Asobal i en l'EHF. 

FITXA DEL PARTIT

Abanca Ademar León, 31
Barça, 36

Abanca Ademar León: Milan Bomaštar (-), Jaime Fernández (1), Zanas Gabrielius (2), Arce (2), Theodoros Boskos (2), Borges Silva Semedo (3) i Borges Moraes Silva (6) -set inicial- Panagiotis Papantonopoulos (-), Aidenas Malasinskas (2), Kim Jin-Young (9), Dragan Šoljic (-), Deividas Virbauskas (1), Adrián (1), Antonio Martínez (1) i Liapis (1)
Barça: Pérez de Vargas (1), Aleix Gómez (3), Mem (7), Cindric (3), Frade (2), Janc (3) i Álex Fernández (3) -set inicial- Frade (), Ali Zein (2), N'Guessan (2), Makuc (-), Langaro (3), Richardson (2), Parera (2) i Petrus (3)

Parcials: 4-4; 6-7; 8-9; 11-13; 14-16; 16-18 // 17-21; 21-24; 24-28; 25-30; 28-34; 31-36

Àrbitres: Alejandro Hoz Fernández i Axel Riloba Pereda

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut