Gran ambient festiu al Palau

Gran ambient festiu al Palau

El Barça de futbol sala ha celebrat la festa dels 50 anys del feu blaugrana amb activitats lúdiques per a tots els culers i un gran homenatge a totes les plantilles històriques de la secció

Després de les festes de celebració dels 50 anys del Palau Blaugrana del bàsquet, l'hoquei patins i l'handbol, aquest dissabte ha estat el torn del futbol sala. S'ha fet en el partit corresponent a la penúltima jornada de la fase regular de la lliga, en la visita del Valdepeñas, i amb una jornada festiva. Que, a més, ha servit per celebrar que la primera posició de la classificació de cara als play-off ja està assegurada, després del triomf l'altre dia a Burela i de l'empat del Cartagena contra el Jaén.

L'enfrontament contra el Valdepeñas ha començat a les 19 hores, però des d'una estona abans els voltants del Camp Nou han estat preparats per a l'ocasió. A banda de diverses activitats lúdiques, com un futbolí humà o un xutòmetre, els aficionats del futsal blaugrana han pogut conèixer ídols com Jordi Torras, Ari Santos, Fernandao i Paco Sedano, que han signat autògrafs i s'han fet fotografies a la Barça Store. 

photo5805230144514799396

I, just abans del partit, ha tingut lloc una presentació especial de la plantilla actual, campiona de moment de la Supercopa, la Copa d'Espanya i la Champions. La festa ha continuat durant l'enfrontament amb molta música, balls i regals aprofitant els temps morts, mentre que, a la mitja part, s'ha homenatjat totes les plantilles històriques de la secció. En especial, l'equip que va guanyar, ara fa deu anys, la primera Champions de la història, amb les absències de Javi Rodríguez i Wilde, amb compromisos professionals. 

photo5805230144514799505

En definitiva, una gran celebració per posar en valor el futbol sala blaugrana en el marc dels actes del 50è aniversari del Palau, amb 3.257 ànimes a les graderies. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut