Acompanya el Barça Femení a la final de la Copa de la Reina

Acompanya el Barça Femení a la final de la Copa de la Reina

El Club organitza un desplaçament en autocar a Alcorcón per als socis i sòcies, penyistes i afició que vulguin animar l’equip blaugrana, que pot assolir el tercer títol de la temporada

El Barça jugarà aquest diumenge 29 de maig la final de la Copa de la Reina a l’Estadi Santo Domingo de Alcorcón davant l’Sporting de Huelva (11.30 h), i el Club vol que les jugadores de Jonatan Giráldez comptin amb el suport de l’afició culer. Per això, ha organitzat un desplaçament en autocar per a aquells socis i sòcies, penyistes i fans que es vulguin desplaçar per animar l’equip en l’últim partit de la temporada, on tindrà l’oportunitat de sumar el tercer títol, després dels aconseguits a la Supercopa d’Espanya i la Lliga.

El desplaçament en autocar preveu la sortida per a aquest dissabte dia 28 a la nit a les 23.00 hores i l’arribada a Alcorcón cap a les 8.00 hores del matí. La tornada està prevista un cop acabi el partit. Els preus del desplaçament són de 56 € per als socis i sòcies, 64 € per penyistes i 72 € per al públic general.

Compra d’entrades per a la RFEF

Tots els culers que vulguin donar suport a l’equip blaugrana a la final d’Alcorcón, tant els que viatgin en autocar organitzat pel Club com els que es desplacin pel seu compte, hauran d’adquirir les entrades a través de la Real Federació Española de Futbol, accedint al portal de ticketing de l’organisme federatiu. Els preus de les entrades oscil·len entre els 15 € (tribuna), els 12 € (preferència) i els 10 € (fons), despeses de gestió no incloses.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut