Els socis i sòcies poden enviar les seves propostes per a la reforma dels Estatuts fins el 16 de juny

Els socis i sòcies poden enviar les seves propostes per a la reforma dels Estatuts fins el 16 de juny

El procés participatiu per a l'adaptació dels Estatuts als nous temps s’inicia amb una bona resposta del col·lectiu social del Club

Els socis i sòcies del FC Barcelona s’estan mostrant molt actius en el procés participatiu per a la reforma dels Estatuts que es va posar en marxa el passat 16 de maig i es tancarà el 16 de juny. En aquesta primera setmana i mitja ja han fet arribar al Club un bon número de suggeriments i propostes de cara a poder ser tractades en el procés de reforma dels Estatuts i la seva adaptació als nostres dies.

L’objectiu d’aquest procés és el recollir idees, suggeriments i propostes per part dels socis i sòcies, per a l’actualització i millora del conjunt de normes pel qual es regeix l’activitat del Club. Així com la seva adaptació als nous temps i a les noves possibilitats que ofereix la irrupció de les noves tecnologies en la participació a la vida social del Club.

El procés de recollida de propostes es mantindrà obert fins el 16 de juny, a través de l’enllaç següent. 

Entre els temes que motiven més interès per part del col·lectiu social blaugrana destaquen els relacionats amb la representació a les assemblees i l’elecció de compromissaris, la transparència en les operacions econòmiques i de patrocini, la participació dels socis i sòcies en diferents aspectes de l’activitat i la imatge del Club, la durada del mandat de les Juntes Directives, l’us de l’abonament o l’augment de presència de públic al Camp Nou.

Les propostes rebudes seran analitzades i valorades per la Comissió per la Reforma dels Estatuts, que és l’encarregada de l’adaptació de la nova Carta Magna del Club i de tutelar aquest procés participatiu dels socis i sòcies en aquesta reforma.

La previsió és sotmetre la proposta d’Estatuts que sorgeixi d’aquest procés a l’aprovació dels socis i sòcies compromissaris a la propera Assemblea Ordinària.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut