Miky Woodz visita el Camp Nou

Miky Woodz visita el Camp Nou

El cantant porto-riqueny, de gira per Europa, ha gaudit d'una visita a l'Estadi culer i el Club li ha fet entrega d'una samarreta del Barça personalitzada

El Camp Nou és un dels estadis més visitats de tot el món, i tothom que passa per Barcelona aprofita per visitar també el temple barcelonista. El darrer en gaudir de l'Estadi ha estat l'artista porto-riqueny Miky Woodz, qui aprofitant que es troba de gira per Europa, no ha volgut perdre l'oportunitat de conèixer l'estadi més gran del continent.

El cantant del gènere urbà, després d'actuar a Barcelona el passat diumenge, ha visitat el Camp Nou, on ha pogut gaudir de la Llotja, el túnel de vestidors, les banquetes, la gespa... i també el Museu i l'FCBStore. A més, el Club li ha fet entrega d'una samarreta personalitzada amb el seu nom i amb el dorsal 90, un número molt associat a les seves lletres.

Miky Woodz, un fanàtic confés del bàsquet, l'NBA i de l'exblaugrana Pau Gasol, ha explicat que "tot i que a Puerto Rico no es segueix gaire el futbol, seria magnífic poder gaudir d'un partit en directe aquí algun dia, és un estadi espectacular". A més, ha recalcat: "Visitar el Camp Nou ha estat una experiència brutal". 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut