Les dades que ens deixa el Betis-Barça

Les dades que ens deixa el Betis-Barça

El matx que va acabar amb triomf blaugrana i la classificació assegurada per a la Champions també va tenir algunes estadístiques a destacar

Victòria i classificació per a la Champions. Aquests són els objectius culers més importants assolits en el triomf al Benito Villamrín (1-2). Però més enllà d'aquests dos fets positius, el matx també va deixar noms i estadístiques a remarcar. Les repassem. 

1 - Jordi Alba, assistent i golejador

El 18 va ser una de les figures destacades al barri d'Heliòpolis: assistència i gol. La passada de gol cap a Ansu Fati va ser la número deu de l'Hospitalet aquest curs. D'aquesta manera, continua engrandint la seva llegenda de gran assistent i continua sumant efemèrides al seu currículum. És el blaugrana amb el millor registre d'un defensa blaugrana des del curs 2011/12 quan Dani Alves en va firmar 11. Una fita que, amb el ritme que porta, encara pot assolir en el tram final de Lliga. 

A més, Jordi Alba es troba en la tercera posició de defenses de les cinc grans lligues europees amb més participació en gols aquesta campanya 2021/22 entre totes les competicions. En total, n'acumula 15; repartides en tres gols i dotze assistències. 

2 - La capacitat anotadora d'Ansu Fati 

No diguis Ansu Fati, digues gol. Perquè un minut i quinze segons li van bastar per certificar que està tocat per una vareta màgica. Nou gol com a barcelonista que el situen en el tercer futbolista de la Lliga 2021/22 amb millor ràtio de minuts per gol (60,7). Només el superen Benzema, que es troba en la posició de plata, i Pierre-Emerick Aubameyang, que ocupa el lloc d'or (99).

3 - Neto torna 122 dies després

La baixa de Ter Stegen va propiciar el retorn de Neto a la porteria blaugrana. Des del 5 de gener que el porter brasiler no disputava un partit. Un període que no va impedir que escrivís una bona actuació davant el conjunt verd-i-blanc: quatre intervencions salvadores. 

4 - L'equip amb més punts de la segona volta

Els de Xavi, empatats amb el Reial Madrid, són el conjunt que més unitats a sumat en el segon tram de competició domèstica. Un total de 38 gràcies a les 12 victòries i els dos empats. Només dues derrotes, contra Cadis i Rayo Vallecano, enfosqueixen la trajectòria de l'equip culer a la segona volta. 

5 - S'allarga la ratxa positiva com a visitants 

Com a forà, el Barça encadena sis jornades lligueres seguides guanyant. Des de l'empat a dos al RCDE Stadium, els del tècnic egarenc han derrotat a domicili València, Elx, Reial Madrid, Llevant, Reial Societat i Betis. Uns registres, que sens dubte, han ajudat a assolir l'objectiu de la classificació per a la pròxima Champions. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut