Represa del reconeixement als socis i sòcies que compleixen 50 anys de vinculació al Barça

Represa del reconeixement als socis i sòcies que compleixen 50 anys de vinculació al Barça

El president Joan Laporta lliura la insígnia d'or a un centenar de barcelonistes, entre els quals hi ha la vicepresidenta institucional del Club, Elena Fort

Després d’una llarga aturada a causa de la pandèmia, les activitats socials es van incorporant a poc a poc a l’activitat del Club i aquest dilluns 2 de maig s’han reprès els actes de lliurament d’insígnies d’or en reconeixement a la fidelitat dels socis i sòcies que celebren 50 anys de vinculació al Club.

El president Joan Laporta ha presidit l’acte celebrat a l'Auditori 1899 i, acompanyat del vicepresident de l'Àrea Social, Antonio Escudero, i del directiu Josep Ignasi Macià, ha lliurat les insígnies d’or a un centenar de socis i sòcies, que han vingut acompanyats de familiars i amics, en un acte molt emotiu en el qual s’ha tornat a viure l’ambient barcelonista i familiar que respiren aquests tipus d’esdeveniments.

Joan Laporta s'ha dirigit al presents reconeixent que, "fa 50 anys vau agafar un ferm compromís amb el Club i amb el país, quan es començava a abraçar la democràcia i la defensa de la catalanitat. Gràcies a vosaltres, el Barça s'ha fet gran i sou en exemple per a les noves generacions de barcelonistes que seguiran creixent amb el Barça".

Insígnia a la vicepresidenta Elena Fort

Entre els socis i sòcies que han rebut el reconeixement pels seus 50 anys de vinculació al Club, ha destacat la presència de la vicepresidenta institucional del FC Barcelona, Elena Fort, que ha recollit la seva insígnia d'or de mans de Joan Laporta, acompanyada dels seus familiars.

La vicepresidenta blaugrana ha reconegut després de rebre la seva insígnia que "estic molt emocionada perquè la meva família ha estat vinculada al Barça des del 1921 i es tradició familiar fer-se soci del Club. Per això, en aquest moment he pensat també en les persones que ja no hi són però que van ser fonamentals per poder mantenir aquest sentiment blaugrana a la família".

Represa després de dos anys

Tot i que els lliuraments d’insígnies d’or i brillants ja van poder celebrar el mes de novembre passat dos actes corresponents als socis i sòcies que complien 75 anys de barcelonisme l’any 2021, l’acte que s’ha celebrat avui a l’Auditori 1899 ha representat la represa dels lliuraments d’insígnies d’or a barcelonistes que compleixen 50 anys com a socis i sòcies del Barça. Uns lliuraments que es van veure aturats el mes de març de l’any 2020 a causa de la pandèmia de la Covid-19.

Els socis i sòcies que han rebut la insígnia d’or van fer-se del Barça fa cinquanta anys i han mantingut al llarg d’aquest temps el seu sentiment i amor barcelonista. Amb aquesta insígnia d’or, el Club valora, i vol agrair, el gran mèrit i el suport de tots ells, que van agafar el compromís de fer-se socis i sòcies de l’Entitat, i col·laborar d’aquesta manera al creixement del Barça.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut