San Fernando CD - Barça B: S'eleven fins a les posicions de promoció (0-2)

Amb Ferran Jutglà i Arnau Tenas com a principals protagonistes, els de Sergi Barjuan, que han sabut patir, han amarrat el triomf

No ha estat fàcil. Però la batuta anotadora de Ferran Jutglà, que també ha assistit a Peque, i les intervencions salvadores d'Arnau Tenas han elevat el Barça B a la victòria al camp del San Fernando CD (0-2). Un triomf que situa els culers en posicions de promoció amb 51 punts.

Jutglà agafa focus només començar

Amb ganes i intenció de gol. Així s'ha presentat el Barça B, i especialment Ferran Jutglà, al Estadio Iberoamericano 2010. En qüestió de segons, el 23 barcelonista ha deixat la seva primera empremta al partit, cinc minuts després ha escrit la segona i tres minuts més tard ha construït la tercera. Uns avisos que, en la segona part, convertirien en realitat l'objectiu anotador del davanter català.

Aquests tres xuts inicials del davanter català s'han enquadrat en uns primers compassos de domini culer. A l'altre costat, però, Arnau Tenas també ha concentrat les càmeres amb una intervenció de mèrit. Una acció sublim i esporàdica que ha evitat la diana local en una de les aproximacions més perilloses del conjunt andalús en la primera part. Un període obert amb dinamisme i on ambdós conjunts s'han esforçat per trencar l'empat. El San Fernando a través de la verticalitat i el Barça mitjançant el toc i toc veloç.

De nou, apareix Arnau Tenas...

Ara bé, el joc més vistós ha deixat pas a un guió tàctic. San Fernando CD i Barça B s'han anul·lat mútuament i, en conseqüència, les estadístiques ofensives han decrescut i la igualtat ha agafat protagonisme. Un context parell que ha tingut la seva correlació en la represa, i també en el destí final del xut d'ambdós elencs. La manca d'efectivitat ha mantingut el 0-0. També Tenas, ja que s'ha encarregat de donar continuïtat a la falta d'encert del San Fernando amb una nova aturada salvadora.

... i també el Pitxitxi culer

Només el nom de Ferran Jutglà es podria escapar d'un context sense gol. Després d'una acció defensiva providencial de Diounkou, el 23 ha despertat el seu olfacte anotador. Regat i xut a la frontal de l'àrea per trencar l'empat del màxim anotador del Barça B, que ha dibuixat la seva 18a festivitat a la Primera RFEF. Incansable en la seva tasca de buscar més i més gols.

L'ambició de Jutglà ha sentenciat el partit. L'assistència d'un jugador que està de dolç cap a Peque ha permès als de Sergi Barjuan embutxacar-se el triomf per 0-2, i també els tres punts. Unes unitats que eleven els blaugranes a la quarta posició lliguera. És a dir, en posicions de promoció.

FITXA DEL PARTIT

San Fernando CD, 0
Barça B, 2

San Fernando CD: Perales, Saúl, Páez (Pedro Benito, min. 69), Ayala, Ruiz, Carbó, Cortés, Agüero (Yeray, min. 81), Biabiany, Ferrón (Santos, min. 69) i Callejón
Barça B: Arnau Tenas, Diounkou, Mingo, Mika, Balde, Jandro (Álvaro Sanz, min. 66), Matheus, Aranda (Nils Mortimer, min. 66), Jutglà, Escobar (Pequé, min. 53) i Ez Abde (Lucas de Vega, min. 82)

Gols: 0-1, Ferran Jutglà (min. 63); 0-2, Peque (min. 96)

Àrbitre: García Gómez. Ha amonestat amb targeta groga el local Marc Carbó (min. 44)