Barça – Frigoríficos Morrazo: Els campions continuen imbatuts (35-19)

Barça – Frigoríficos Morrazo: Els campions continuen imbatuts (35-19)

Amb el títol de Lliga ja a la butxaca, els blaugranes han sumat una important victòria per agafar confiança de cara al tram final de temporada

En el primer partit al Palau Blaugrana després de la consecució del títol de la Lliga ASOBAL, el Barça s’ha endut un contundent triomf contra un Frigoríficos Morrazo que arribava al feu culer en un gran estat de forma (35-19). Tanmateix, gràcies a un gran exercici tant ofensiu com defensiu, el domini dels homes de Carlos Ortega ha estat evident en tot moment i res ha impedit als barcelonins sumar una nova victòria lliguera.

Domini aclaparador blaugrana

Tot i encarar el partit ja com a campions de Lliga, el Barça d’handbol no ha perdut la fam i ha saltat al parquet del Palau Blaugrana amb la voluntat de demostrar tot el seu potencial per tal donar continuïtat a les bones sensacions acumulades en els darrers partits de cara a afrontar amb la màxima confiança possible els últims reptes de la temporada.

Així, l’inici de partit dels blaugranes ha estat quasi immaculat. Sota les ordres d’un Dika Mem que en el començament del duel ha estat impecable, els homes de Carlos Ortega han comandat l’enfrontament des de la primera possessió. Els visitants han intentat respondre a la classe culer atacant amb set, però la superioritat local ha seguit sent clara i els barcelonins han marxat al descans amb un solvent 17-10 en l’electrònic.

S’escapen en el marcador

La segona meitat ha perpetuat el domini blaugrana. El conjunt de Carlos Ortega ha posat la sisena marxa i ha exposat totes les seves virtuts al contraatac. D’aquesta forma, el ritme vertiginós anotador dels culers ha estat impossible d’aturar per als gallecs que han vist com el marcador indicava un + 11 favorable als locals, màxima distància entre ambdós conjunts fins al moment.

Finalment, amb la feina feta i un ritme més assossegat, els blaugranes han conclòs el matx amb un resultat, 35-19, que ha fet gaudir de valent a un afició culer que ha aplaudit l’actitud i talent dels seus jugadors.

Fitxa tècnica

Barça, 35

Frigoríficos Morrazo, 19

Barça: Gonzalo Pérez de Vargas (-), Dika Mem (5), N’Guessan (1), Aleix Gómez (6), Cindric (-), Ángel Fernández (1), Ludovic Fabregas (5) – set inicial – Ariño (4), Blaz Janc (2), Thiagus (1), Artur Parera (2), Makuc (1), Vinicius (4), Leonel (-), Richardson (2), Ali (1).

Frigoríficos Morrazo: Gerard Forns (-), Daniel Ferández (4), Soliño (-), Gayo (-), Iglesias (3), Martín (4), Santiago López (1) – set inicial – Javier Díaz (-), Moisés (-), Brais González (-),  Quintas (1), Adrián Menduiña (-), Monteiro (1), Aizen (3), Asensio (1).

Parcials: 4-2 / 7-5 / 8-6 / 12-8 / 15-8 / 17-9 // 18-11 / 20-14 / 26-16 / 31-18 / 33-19 / 35 – 19.

Àrbitres: Alfredo Arcos Adeva i Carlos Luque Cabrejas

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut