Barça - Fútbol Emotion Zaragoza: No poden tombar el mur (0-3)

Barça - Fútbol Emotion Zaragoza: No poden tombar el mur (0-3)

El Barça ha caigut al Palau davant del Fútbol Emotion Zaragoza en un d'aquells dies que la pilota no vol entrar

Sorpresa al Palau Blaugrana i dura derrota del Barça davant d'un Fútbol Emotion Zaragoza que ha pogut conquerir Barcelona en el dia de Sant Jordi. Els visitants, molt ordenats en defensa i encertats en atac, han aprofitat les seves ocasions davant d'un conjunt blaugrana que ha xocat una i altra vegada davant el mur rival i s'ha quedat sense anotar a casa molts anys després.


El Barça ho intenta, el Zaragoza ho aconsegueix

Havia avisat l'entrenador Jesús Velasco, recent renovat fins el 2024, que aquest era un "partit trampa". Sense poder comptar Pito, Ferrao, Esquerdinha ni Matheus per problemes físics i amb la llarga ombra de la Final Four de Riga que es disputarà la setmana vinent, el Barça necessitava el màxim esforç per superar a un Zaragoza amb fam d'aconseguir punts per fugir de les posicions que marquen el descens.

Després de deu minuts de tempteig, ha estat Adolfo el primer que ha posat a prova al porter rival Ivan Bernad, que ha rebutjat una pilota que es dirigia a l'escaire. Acte seguit, Lozano a punt ha estat de trencar el zero en una jugada que Retamar ha salvat sobre la mateixa línia de gol. S'animava el partit i s'animava el Palau abans que el Zaragoza amenacés, primer, amb una doble ocasió que treia Feixas i, després, amb una acció que exigia al propi Lozano evitar el gol sobre la línia.

Després de l'ensurt, quan el Barça semblava dominar i buscava amb insistència la porteria rival, el Zaragoza sí que ha pogut desnivellar la balança als 17 minuts de joc gràcies a una execució brillant d'un contracop conduit per Barona i finalitzat per Adri Ortego. S'avançaven els visitants, que marxaven al descans per davant al Palau.

Cop inicial

Han tornat els jugadors al parquet i, passats quatre minuts, ha pogut duplicar l'avantatge el Zaragoza gràcies a una acció de pissarra que ha acabat amb la diana de Claudino. No ha tardat el Barça en tornar a buscar porteria rival i ha tingut a les botes de Carrasco una claríssima doble ocasió per retallar diferències, però primer Ivan Bernad i després el pal han evitat el primer gol blaugrana.

S'ha volcat el Barça en busca de la porteria visitant, coneixedor de la necessitat d'aconseguir el gol per espantar a un Saragossa que intentava anotar el tercer confiant en les seves transicions ferotges. Els blaugranes, amb dificultats per desactivar els mecanismes defensius que el rival havia teixit, ho provava sense aconseguir generar clares ocasions. Sí que han pogut convertir el tercer els rivals, que s'han trobat un providencial Miquel Feixas que ha donat una vida extra als blaugrana amb encara deu minuts per davant.

Falta de punteria

Ha seguit presionant el Barça amb més fe que idees i ha demanat un temps mort Velasco a falta de cinc minuts pel final per treure el porter-jugador i intentar salvar una derrota que semblava inevitable. Amb Dyego vestint la samarreta de porter, les ocasions han arribat però la manca de punteria del Barça i la gran actuació de Bernad ha enterrat totes les esperances blaugranes.

Aprofitant la superioritat numèrica, Lozano, Adolfo i Povill han gaudit de claríssimes oportunitats des del segon pal per fer el gol de l'honor i intentar somiar amb una remuntada, però la sort no estava a favor dels culers i entre el porter i els pals han negat els intents blaugranes. Ja a falta de sis segons, un hiperactiu Piqueras ha interceptat una passada de Dyego i, a porteria buida, ha fet el tercer i definitiu gol d'una tarda per oblidar.

No ha estat el dia dels blaugranes, que hauran de passar pàgina ben ràpid per concentrar-se en un il·lusionant repte: la Final Four de Riga. Toca aixecar-se.

Fitxa tècnica

FC Barcelona, 0

Fútbol Emotion Zaragoza, 3

FC Barcelona: Feixas; Lozano, Marcenio, Coelho, Adolfo -cinc inicial- Ortiz, Carrasco, Dyego, Povill, Nicolás.

Fútbol Emotion Zaragoza: Ivan Bernad; Carlos García, Adri Ortego (1), Barona, Claudino (1) -cinc inicial- Juanqui, Piqueras (1), Felipe, Bruno, Villanueva, Retamar.

Gols: 0-1, min 17; Adri Ortego / 0-2, min 24; Claudino / 0-3, min 40; Piqueras.

Àrbitres: Navarro Rodríguez i Sarabia Eguiluz

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut