Alexia, Pedri, el Barça Femení i Yulimar Rojas opten als Premis Laureus 2022

Alexia, Pedri, el Barça Femení i Yulimar Rojas opten als Premis Laureus 2022

Alexia és finalista a 'Millor esportista', l'equip femení a 'Millor equip' i Pedri i Yulimar a 'Revelació de l'any'

Aquest diumenge se celebra la gala dels 'Premis Laureus World Sports' des de Sevilla. Alexia, finalista a 'Millor esportista', l'equip femení a 'Millor equip' i Pedri i Yulimar a 'Revelació de l'any' són els esportistes blaugrana que opten a fer-se amb aquest prestigiós guardó.

Alexia Putellas, un any increïble

La capitana culer ha estat una de les referents mundials en l’àmbit futbolístic del 2021, sumant tots els premis possibles a nivell individual i col·lectiu. Un any en què la migcampista culer ha estat clau en el triplet del Barça Femení. 

La jugadora de Mollet del Vallès ha guanyat la Pilota d’Or, el FIFA The Best, el premi a Jugadora de l’Any de la UEFA, el Globe Soccer Award i la Creu de Sant Jordi. En els Laureus competirà amb la tenista Ashleigh Barty, la nedadora Emma Mckeon o l’atleta Allyson Felix.

2022-04-22_FCBFEMENIvsWOLFSBURG_51

Pedri, un any de consolidació

Guanyador del Trofeu Kopa i del Golden Boy, el migcampista culer ha completat un any 2021 espectacular. A més dels premis individuals ja, també va aconseguir diversos èxits de grup tant amb el FC Barcelona com amb la selecció espanyola.

A la seva primera campanya al Club Pedri va conquerir la Copa del Rei de Sevilla. A més, va formar part de l’11 ideal de l’Eurocopa i va ser escollit el millor jugador jove, en assolir a semifinals amb Espanya, a més de guanyar la plata als Jocs Olímpics de Tokio. Un rendiment que li va valer el Golden Boy que entrega el diari italià Tuttosport, i el Trofeu Kopa, trofeu que entrega la revista francesa France Football. I no podia faltar la seva nominació per a la Pilota d’Or.

El Barça Femení

El Barça Femení és un dels sis equips finalistes a millor de l'any, juntament amb la selecció argentina de futbol masculina, la selecció xinesa de natació, la selecció italiana masculina de futbol, campiona de l'Eurocopa, l'equip Mercedes-AMG Petronas de Fórmula 1 i els Milwaukee Bucks, campions de la NBA.

En els 57 partits que han disputat en l'any natural, han sumat 53 victòries i només dos empats i dues derrotes. A nivell golejador, els números també són aclaparadors. En aquests 57 partits han sumat l'astronòmica xifra de 256 gols i una mitjana de quatre dianes per partit.

photo5882035017444603493

Yulimar Rojas, un or per a la història

L'atleta blaugrana va guanyar la medalla d'or a Tòquio 2021. Aquesta medalla és encara més històrica, perquè la veneçolana es va convertir en la primera dona del FC Barcelona a aconseguir un or en uns Jocs Olímpics. A més, Yulimar Rojas va convertir-se en la dotzena esportista culer en coronar-se amb l'or. Igual que Pedri, l'atleta blaugrana competeix amb amb Daniil Medvedev, Emma Raducanu, Ariarne Titmus i Neeraj Chopra per convertir-se en Revelació de l'Any.

mini_scarHusillosiYulimarRojas14042018_pic_2018-04-13_oscarhusillosiyulimarrojas_23
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut