Barça – Wolfsburg (prèvia): Tornem-hi!

Barça – Wolfsburg (prèvia): Tornem-hi!

18.45h, DAZN: L’equip retorna a un Camp Nou on va fer història en unes semifinals de Champions League de la màxima exigència contra un gegant alemany

Una nova cita amb la història té el Barça Femení aquesta tarda contra el Wolfsburg, en l’anada de les semifinals de la Lliga de Campions. L’equip torna al Camp Nou, on l’anterior ronda va batre el rècord mundial d’assistència i va golejar el Real Madrid. La retirada de tot l’aforament en menys de dos dies fa preveure una nova festa culer. Ara bé, el vigent campió ho té clar: l’objectiu és la tercera final en quatre anys.

27 partits de Lliga, 8 de Champions League, 2 de Copa de la Reina i 2 de Supercopa d’Espanya. En total, el Barça ha disputat 39 compromisos oficials i els ha guanyat tots. Ara bé, al davant, en aquesta ocasió, hi tindrà un gegant alemany. El Wolfsburg, doble campió d’Europa, es presenta en el millor moment de la temporada.

Quatre bones notícies

Just després de l’entrenament oficial, al mateix Camp Nou, els Serveis Mèdics van comunicar quatre grans notícies: les altes mèdiques de Pina, Mariona, Patri i Oshoala. Per tant, Jonatan Giráldez recupera gran part dels seus efectius. Només queden a la infermeria Jana, Cata, Bruna i Martens.

El compte pendent

El matx monumental serà una reedició de les semifinals de l’edició 2019/20. Llavors, en una eliminatòria disputada a partit únic a Anoeta, el Wolfsburg es va imposar per un 1-0 que no va reflectir el gran joc blaugrana. De fet, les alemanyes han eliminat les catalanes en els dos únics encreuaments fins ara (l’altre va ser als quarts del 2014). Un altre repte i compte pendent per a un Barça de llegenda.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut