Les dues penyes de València commemoren els seus 25 anys

Les dues penyes de València commemoren els seus 25 anys

La Penya Barcelonista Cabanyal-Ciutat Jardí i la Peña Barcelonista “San Marcelino” celebren 25 anys d’història amb la presència de Josep Ignasi Macià

València capital va tenir per un dia un marcat caràcter blaugrana gràcies a la celebració dels 25 anys de les dues penyes de la ciutat del Túria, la Penya Barcelonista Cabanyal-Ciutat Jardí i la Peña Barcelonista “San Marcelino”. Ambdues entitats van decidir fer coincidir la festa dels seus aniversaris en el mateix dia i lloc, el que dona fe de la gran sintonia que existeix entre les dues penyes barcelonistes.

Per tal de celebrar amb elles una fita tan destacada com és complir 25 anys com a penya oficial, Josep Ignasi Macià, membre de la Junta Directiva del FC Barcelona, es va traslladar a València. En la representació oficial per part del Club, va estar acompanyat per Ferran Beltrán, membre de la Comissió Social, i per Juan Manuel Asensi, exjugador i membre de l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona.

La commemoració dels 25 anys de les dues penyes valencianes va començar amb les paraules de les personalitats assistents, entre les quals, a més dels representant del FC Barcelona, va destacar l’assistència del diputat de cultura de la Diputació de València, Xavier Rius, i, per suposat, dels dos presidents de les penyes protagonistes, Francisco Miguel Palomares, president de la Peña Barcelonista “San Marcelino” i Rafael Baidez, president de la Penya Barcelonista Cabanyal-Ciutat Jardí.

Al finalitzar el sopar, al que van assistir més de 60 persones, es va procedir a la tradicional tallada de pastís, que els assistents van voler aprofitar per immortalitzar el moment amb una fotografia de família.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut