Entrades per al Wolfsburg – FC Barcelona Femení de Champions League disponibles per a Penyes

Entrades per al Wolfsburg – FC Barcelona Femení de Champions League disponibles per a Penyes

Les entrades per al desplaçament a Wolfsburg tenen un preu de 5 € i es poden demanar fins al 12 d’abril.

Si ets penya oficial, ja pots fer la teva petició per acompanyar al Femení en el seu desplaçament a Wolfsburg i que sentin el nostre suport també fora de Barcelona. El partit de tornada de semifinals de la Champions Femenina es jugarà el proper 30 d’abril a l’estadi Volkswagen Arena de l’equip alemany.

Les entrades contra el Wolfsburg tenen un preu de 5 € i es poden demanar mitjançant el portal de tràmits. Per accedir a aquest partit haureu de seleccionar, quan cerqueu el matx, l’opció de Futbol – Femení al desplegable del tipus de reserva.

Podreu sol·licitar fins a 20 entrades per penya, tot i que això no implica una assignació directa, ja que aquesta depèn de la demanda. Podeu demanar les vostres entrades fins al dimarts 12 d’abril a les 23.59 h. Recordeu que les entrades per als desplaçaments són personals i intransferibles i en aquestes hi constarà el vostre nom i cognom, així com el DNI.

En cas que es demanin més entrades que les que el FC Barcelona té disponibles, es farà un sorteig entre tots els peticionaris. El Departament de Penyes assignarà a cadascuna de les entitats un número (corresponent a l’ordre d’arribada de la petició).

Podeu consultar les bases legals en aquest enllaç:

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut